ADDA feat. Fata cu Chitara - 3 Ianuarie, single nou

ADDA feat. Fata cu Chitara – 3 Ianuarie

loading...

ADDA feat. Fata cu Chitara – 3 Ianuarie

Dupa ce a lansat „Orasul adormit” in colaborare cu tatal ei, o piesa a carei refren depaseste 27 de ani si prin care acesta a cerut-o in casatorie pe mama ei, Adda lanseaza astazi al 3-lea episod din noul sezon Starile ADDEI, „3 ianuarie”, ocazie cu care isi prezinta recent semnatele balade. Baladdele sunt primele artiste semnate la casa de productie a ADDEI si care vor aparea, rand pe rand, in episoadele din sezonul al doilea din #StarileADDEI. Noul single se numeste ”3 ianuarie” si este înregistrat în colaborare cu Fata cu Chitara, pe numele real Giulia Macovei, artista recent semnata la Baladda Records. ADDA îsi scrie singura versurile, la compozitia muzicala colaborând cu Liviu Teodorescu. Mix-masterul este realizat Madalin Rosioru. Chitara electrica de pe melodie îi apartine lui Bogdan Chirila. Videoclipul piesei ”3 Ianuarie” este regizat de Alex Cotet & Florin Babei.

13319945_1033134966754936_4747328862153997319_n

Sezonul doi din Starile ADDEI este format din 6 mini piese, fiecare cu videoclipul sau. Al treilea episod se lanseaza astazi si poarta numele de “3 ianuarie”, o colaborare cu Fata cu Chitara, pe numele ei real Giulia Macovei, artista recent semnata la Baladda Records. Starile ADDEI este un proiect complex si unic in Romania, ce a intrat in urma cu o luna in al 2-lea an de viata si care a luat nastere in studiourile Baladda Records si Lite Music, in colaborare cu Cat music. Pe Adda am ascultat-o deja cu alte doua piese din serialul Starile Addei, „Prietena mea” si „Raza mea de soare”, piesa dedicata copilului care se va naste in curand.

Asculta   ADDA feat. Fata cu Chitara – 3 Ianuarie

”Starea asta am scris-o când ma încalzeam facând vocalize. Pur si simplu mi-au curs versurile pe melodie, gândindu-ma la situatia aia în care esti în stare de soc pentru ca el îti spune “pa” si am zis sa scriu si despre starea ce te trece în acele momente”, declara ADDA.

”În februarie 2015, am cunosut-o pe Adda, cea care mi-a devenit îndrumatoare în cele din urma. Ne-a legat muzica, piesa ”Nu plânge, Ana”, cântata în duet. Conceptul de ,,Fata cu Chitara” a pornit odata cu placerea mea de a cânta la chitara, caci cu ea în brate, traiesc cel mai bine muzica. Starea 3 ianuarie din proiectul ,,Starile Addei”-sezonul 2, vorbeste despre acea despartire dureroasa, care trezeste sentimente puternice în sufletul fetei parasite, în data de 3 ianuarie. Aceasta colaborare cu Adda este o binecuvântare pentru mine si un raspuns la întrebarea ,,Cât de frumos este ce traiesti”. Sper din inima ca piesa aceasta sa ajunga la sufletul oamenilor”, declara Fata cu Chitara.

Versurile melodiei „3 ianuarie“

Vorbele sunt prea putine
Ca sa spun ce-a fost in mine
Cand mi-a zis „Adio, draga mea“

E prea crunt, nu ti se pare
Mi-a zis „Pa“ pe 3 ianuarie
Cand sufletul deja-i inghetat

Si stateam pe strada goala
Pe-o banca-n fata la scoala
Fulgii de zapada imi spuneau

Mergi acasa, nu mai plange
Chiar de inima se frange
Stii prea bine ca nu merita

Nu ma duc acasa, cerule
Tu poti sa chemi zapezile

Mama o sa ma vada plansa
Iar cu inima rapusa
Si-o s-o mint din nou
O mint din nou

Mai bine-i pe strada goala
Pe-o banca-n fata la scoala
Unde pot sa plang in hohote
Singura

Stiu chiar de ma fac eu mare
Si-o sa vindec tot ce doare
In ziua de 3 ianuarie
O sa-mi amintesc din nou de el

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *