7 Klase – Fata care nu ma lasa

loading… După succesul pe care l-a avut și continuă să aibă piesa „Fata urbană”, băieții…

loading...

După succesul pe care l-a avut și continuă să aibă piesa „Fata urbană”, băieții vin cu o continuare a poveștii! Băieții de la 7 Klase sunt gata să-și ia în spate acordeonul, contrabasul și tobele și să ajungă la “fata care nu-i lăsă în casă”. Noua lor piesă, Fata care nu mă lăsa, este că o declarație de dragoste insistenta pe care cei 5 băieți o fac chiar de 1 martie. Cum totul are un mesaj în viața și în creația lor, trupa 7 Klase s-a născut pe 7.07.2017. Băieții au ales cifra 7 pentru că e un numar important în numerologie, iar pentru ei cifra 7 se traduce în 7 note muzicale pe care le aranjează cum vor în 7 zile din săptămână; se inspiră din cele 7 culori ale curcubeului și apreciază cele 7 minuni ale lumii, ghidați fiind de cei 7 ani de-acasă.

Membrii grupului sunt: Victor si Vlad – frați gemeni – (acordeoniști), Igor (percuție), Valentin (contrabasist) și Cătălin – vocal. Cu toții studiază muzica la Chișinău. Sunt remarcabili pentru că în trupa au doi frați gemeni acordeoniști, dar și prin faptul că în era digitalizării ei cântă la un contrabas mare din lemn, la tobe și la cajon. Din 2018, băieții au început colaborarea cu HaHaHa Production, sub bagheta lui Smiley, și visează să ajungă cea mai cunoscută trupă de băieți din România.

Asculta 7 Klase – Fata care nu ma lasa

„Piesă rămâne o provocare pentru noi. Nu am avut astfel de experiențe sau aventuri, să fim refuzați să intrăm în casă. De obicei, fetele ne invită, dar aici a trebuit să cântăm și să trăim inversul!”, povestește Cătălin solistul trupei.

Compusă de Iurie Bădicu, piesa nu este o creație întâmplătoare, ci are la bază o poveste din adolescența compozitorului, care a fost invitat de o fată la un ceai, doar că ea s-a răzgândit și nu l-a mai invitat în casă, așa că au stat în fața porții: „Le-am povestit-o la un moment dat băieților și le-a plăcut atât de tare, încât au propus să facem o piesă.”

Versuri – Fata care nu ma lasa

Inchisa e fereastra prin care-ai evadat
Ai dezbracat camasa si te-ai culcat
Te rog, ia-ma la tine, acolo sa traiesc
Nu pentru ca n-am unde, ci pentru ca iubesc

Fata care nu ma lasa
Sa intru-n casa, esti tu
Fata care nu ma lasa
Sa intru-n casa, esti tu..②

Toti am visat-o odata, sa stii ca n-am uitat
Si acel sarut pe buze, eu l-am pastrat
Aveam ascuns inelul sub perna, sa il pun
Ca esti cea mai frumoasa, vroiam doar sa iti spun

Fata care nu ma lasa
Sa intru-n casa, esti tu
Fata care nu ma lasa
Sa intru-n casa, esti tu..②

Cred ca nu ai unde sta si-ai venit la usa mea
Sa imi spui vorbele tale de zahar
Bate-n usa alteia care te crede usor
Doar cu vorbele ai trecut de zavor

Fata care nu ma lasa
Sa intru-n casa, esti tu
Fata care nu ma lasa
Sa intru-n casa, esti tu..②

Fata care nu ma lasa
Sa intru-n casa, esti tu
Fata care nu ma lasa
Sa intru-n casa, esti tu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *