3 Sud Est - Cine Esti?, single nou

3 Sud Est – Cine Esti?

3 Sud Est – Cine Esti?

Una dintre cele mai longevive trupe, după o despărţire care a rupt inimile fanilor, 3 Sud Est rămâne la loc de cinste pe piaţa muzicală. Iar noua piesă pe care băieţii au lansat-o îi va unge pe suflet pe fanii celor trei. „Cine eşti?” este o poveste de dragoste ce reuşeşte să-ţi capteze atenţia încă de la primele cuvinte, o piesă că îţi intră repede la suflet şi pe care, cu siguranţă, o vei fredona. Povestea a fost transpusa in muzica de catre Laurentiu Duta si Alex Pelin, iar versurile sunt scrise de catre Laurentiu Duta, Alex Pelin, Viorel Sipos si Mihai Budeanu. Baietii pregatesc si un videoclip pentru piesa „Cine esti?”, pe care il vor filma zilele urmatoare in Bucuresti. Băieţii de la 3 Sud Est pregătesc un super turneu pentru anul viitor, cu ocazia aniversării celor 20 de ani, de la lansarea trupei, asa ca au deja multe suprize pregatite pentru fani.

3-sud-est

La începutul anului 2015, trupa 3 Sud Est a fost desemnată „Artistul anului”, iar hitul „Emoții”, „Cea mai buna piesa pop”, în cadrul premiilor Radio România. În pragul aniversării de 20 de ani, 3 Sud Est se întreabă „Cine eşti?”. Au lansat o piesă, care vine la aproape un an după „Tic Tac”, împreună cu Alex Pelin, de la Kazibo Music. După ce-au fost ocupaţi toată vara cu concerte, Laurenţiu, Viorel şi Mihai s-au întors în studio, cu o surpriză pentru fani. „Cine eşti?” a fost lansată deocamdată doar în variantă audio, băieţii de la 3 Sud Est asigurându-ne că vine şi videoclipul în cel mai scurt timp. E o poveste frumoasă de dragoste, prin care trece oricine la un moment dat în viaţă. Filmările vor începe la jumătatea lunii decembrie.

Asculta   3 Sud Est – Cine Esti?

https://youtu.be/FTH7HKihkF4

Mihai, Laurențiu și Viorel au susținut un concert pe scena Sălii Palatului, unde au sărbătorit ziua femeii, cu o nouă formulă, cu band live, dansatori și backing vocals. Piesele „Emoții”, „Liberi”, „Mai stai” au fost incluse în setlisturile show-urilor pe care 3 Sud Est le-a susținut atât în România, cât și în străinatate ( Republica Moldova, Marea Britanie, Canada). 3 Sud Est și-a început activitatea în 1998 și are în palmares cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti. Supranumiţi “Regii muzicii dance”, cei trei artiști au stabilit recorduri de vânzări în România: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3rei Sud Est (1998) a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio şi în 6000 de exemplare pe CD, cifre uriașe pentru acea perioadă, greu de atins chiar și în prezent.

”Dragii noștri fani, prieteni, admiratori, iată noua noastră piesă. Sperăm să vă lumineze Sărbătorile de Iarnă! Fresh from 3SE!”, a fost mesajul transmis publicului de către membrii trupei 3 Sud Est cu prilejul lansării piesei „Cine Ești?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *