3 Sud Est – Adio

loading...

3 Sud Est – Adio

Baietii de la 3 Sud Est se intorc cu prima lor lansare pe 2016, „Adio”,  o piesa de despartire, insa ritmata si cu un beat care prinde imediat. Single-ul „Adio” este lansat la un an de la mega-colaborarea cu Inna pentru hitul „Mai stai”, cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube. Intre timp, baietii au lansat single-ul „Tic Tac”, au compus piese pentru alti artisti si au sustinut numeroase concerte. Ca si in cazul altor piese 3 Sud Est, single-ul „Adio” este compusa de catre Laurentiu Duta, alaturi de Viorel Sipos si Adi Colceru.

img

Trupa 3 Sud Est a revenit in muzica in 2014 odata cu lansarea hitului „Emotii”, piesa anului in Romania, premiata in nenumarate randuri. Ulterior, au sustinut doua mega-concerte la Sala Palatului (2014, 2015) si numeroase concerte in tara si strainatate. La începutul anului 2015, trupa 3 Sud Est a fost desemnată „Artistul anului”, iar hitul „Emoții”, „Cea mai buna piesa pop”, în cadrul premiilor Radio România. De asemenea, Mihai, Laurențiu și Viorel au susținut un concert pe scena Sălii Palatului, unde au sărbătorit ziua femeii, cu o nouă formulă, cu band live, dansatori și backing vocals.

Asculta  3 Sud Est – Adio

„Cu fiecare cantec lansat retraim aceleasi emotii. Parca ar fi prima piesa din cariera noastra. Speram ca v-am dat un fior sau ca v-am facut sa dansati sau sa visati cand ati ascultat ‘Adio'”, declara baietii.

Piesele „Emoții”, „Liberi”, „Mai stai” au fost incluse în setlisturile show-urilor pe care 3 Sud Est le-a susținut atât în România, cât și în străinatate ( Republica Moldova, Marea Britanie, Canada).

3 Sud Est și-a început activitatea în 1998 și are în palmares cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti. Supranumiţi “Regii muzicii dance”, cei trei artiști au stabilit recorduri de vânzări în România: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3rei Sud Est (1998) a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio şi în 6000 de exemplare pe CD, cifre uriașe pentru acea perioadă, greu de atins chiar și în prezent.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *