Lino Golden feat. Alex Velea - Buna Rau, single nou

Lino Golden feat. Alex Velea – Buna Rau

loading...

Lino Golden feat. Alex Velea – Buna Rau

Lino Golden ne surprinde cu o nouă piesă intitulată “Buna Rau” avându-l ca invitat pe Alex Velea cu Matache Razvan Costel, Buzea Florin și Tudor Ion la productie. Aceasta este prima colaborare pe care Lino Golden și Alex Velea o au împreună, și sperăm ca nu este ultima. “Buna Rau” pare a fi o colaborare destul de reușită și ar fi super să mai auzim feat-uri asemănătoare de la ei și pe viitor. După numai 16 ore de la lansarea piesei “Buna Rau”, Lino Golden a reușit să ocupe locul #14 în topul nostru pop. Un impact destul de puternic pentru început. Sperăm să urce și mai mult. Lino are o familie înstărită și își face studiile la Liceul „Dinu Lipati” din Bucureşti, însă Alex Velea a decis să-l ia sub aripa-i protectoare şi să-l lanseze în muzică la casa lui de producţie, „Golden Boy Society”.

Lino, cu numele real de Radu Carstea a inceput sa cante de la varsta de 6 ani, la violancel, impreuna cu tatul lui. Ulterior, acesta a descoperit pianul de care s-a indragostit, iar la doar 13 ani a inceput sa scrie versuri rap. Lino Golden este un cântăreţ descoperit de Alex Velea, originar din Braşov, iar ca să îi declare dragostea nepreţuită ’’tatălui său vitreg’’, şi-a tatuat chipul său pe braţ. Alex Velea este recunoscut pentru orele petrecute în sala de sport şi pentru corpul bine lucrat, iar Antonia a reuşit să slăbească imediat după sarcină, pentru că are un stil de viaţă foarte sănătos, aşa că nu e de mirare cum Lino, cu aşa părinţi ’’adoptivi ’’ a reuşit să slăbească atât de repede. Artistul a mers la sală, unde s-a antrenat îndelung cu un antrenor personal, dar urmează şi o dietă strictă.

Asculta   Lino Golden feat. Alex Velea – Buna Rau

Mario Fresh şi Lino Golden sunt doi tineri care sunt în grija Antoniei și a lui Alex Velea. Cei doi artişti îi cresc în aceeași casă cu ei și se asigură că băieții vor avea un viitor de succes în cariera muzicală.  Alexandru Ionuț Velea cunoscut profesional ca Alex Velea, este un cântăreț, vedetă de televiziune și compozitor de muzică pop din România, câștigător al competiției Star Factory. S-a născut pe 13 mai 1984 în Craiova, România. Încă de mic și-a descoperit pasiunea pentru muzică, începând să cânte de la 9 ani, la 11 ani, devenind elev la Palatul Copiilor. La 16 ani începe să studieze canto clasic, timp de 4 ani. Alex Velea s-a facut remarcat in muzica pop romaneasca, actuala, cu piesa “Cai Verzi Pe Pereti” care a fost publicata acum 4 ani si care a inregistrat pana in prezent 29.230.446 vizionari.

Versuri – Buna rau

Esti o fata buna, buna rau
Cred ca ma indragostesc
Esti o fata buna, buna, buna, buna rau.
Cred ca ma indragostesc daca stau in jurul tau.

Ai-aia-ai sex appeal, bronzul sta frumos pe piele
Esti o fata buna da’ ti-as face numa’ rele,
Rele, rele numai rele
Esti o fata buna da’ ti-as face numa’ rele.

Imi pierd controlul si parca n-am stare.
Atunci cand apare fata buna rau.
Ma topesc si nu e de la soare.
E din intamplare, fata buna rauuu.
Fata buna rauuu..

Privire criminala, esti atat de sigura.
Ca iti vine bine tot ce pui pe tine.
Sper sa fii singura.

Tu aduci belele cand imi intri sub piele.
Esti apa si foc, luxul perfect intre bune si rele.
Rele, rele, numai rele.
Esti o fata buna da’ ti-as face numa’ rele.

Imi pierd controlul si parca n-am stare.
Atunci cand apare fata buna rauuu.
Ma topesc si nu e de la soare.
E din intamplare, fata buna rauuu.

Fata buna rauuu..

Cate rele eu i-as face, ai-ai-aaai.
N-am cum sa o las in pace, na na na.

Imi pierd controlul si parca n-am stare.
Atunci cand apare fata buna rauuu.
Ma topesc si nu e de la soare.
E din intamplare, fata buna rauuu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *