Ellie Goulding - Something In The Way You Move

Ellie Goulding – Something In The Way You Move

loading...

Ellie Goulding – Something In The Way You Move

Ellie Goulding a lansat videoclipul piesei „Something In The Way You Move”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Delirium”, apărut în 2015. Ellie Goulding continuă promovarea albumului ”Delirium” lansând un videoclip nou pentru piesa ”Something In The Way You Move”. Clipul regizat de Emil Nava a fost filmat pentru ultima campanie a brand-ului Deichmann, artista fiind imaginea colecției de primăvară. ”Delirium” a fost lansat în 2015. Discul a debutat pe poziția a 3-a atât în topul american Billboard 200, cât și în topul albumelor din UK.

Ellie Goulding este una dintre cele mai apreciate artiste britanice ale valului indie-pop. Piese precum ”Lights”, „Anything Could Happen” și „Burn” au ocupat poziții fruntașe în clasamentul single-urilor din UK, intrând în playlist-urile posturilor de radio de pretutindeni. În ianuarie 2015, Ellie a lansat piesa ”Love Me like You Do”, înregistrată pentru coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades of Grey”.

Asculta   Ellie Goulding – Something In The Way You Move 

Melodia a devenit hit la nivel internațional, pentru această piesă, Ellie primind prima sa nominalizare la Grammy, în categoria Best Pop Solo Performance.  Anul acesta, Ellie Goulding va concerta pentru prima oară în România. Evenimentul va avea loc în cadrul Untold Festival 2017, ce se va desfășura în perioada 3 – 6 august, la Cluj-Napoca.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *