Breaking News
loading...

Tu ce ai vrea sa afli daca ai vedea viitorul ??

Tu ce ai vrea sa afli daca ai vedea viitorul ??

Cred ca este una din cele mai grele intrebari, alaturi de cine suntem, de unde venim si unde ne ducem.

E ca si cum am fi in fata in fata cu pestisorul de aur si am pune cele 3 dorinte. Nu m-am gandit niciodata ce as vrea sa aflu din viitorul meu , motiv pentru care oferte de la ghicitoare in porumb in cafea sau in palma le-am refuzat. Mai intai trebuie sa stabilim ce inseamna viitorul pentru fiecare dintre noi. Pentru unii se rezuma la ziua de maine si la dorinta de a trai ca azi. Altii il ca pe o oportunitate de a se autodepasi,de a progresa si de a se realiza profesional si spiritual.
Ma gandesc la intrebarea pusa si realizez ca este una destul de complexa daca ma pune intr-o situatie dilematica. A vrea sau a nu vrea sa ne stim viitorul?? Daca ni l-am stii am fi mai motivati pentru a obtine ceea ce ne dorim sau ne-am plafona stiind ca asta nu se v-a intampla?? Poate frustrarile acumulate in aceasta perioada m-ar face sa doresc o alta Romanie: politicieni capabili, legi bune, tineri dornici sa ramana in tara sa profeseze, oameni care arunca hirtiile la gunoi, scoli sigure, profesori bine platitii, pensionari fericiti, emisiuni de bun gust, stirii cu statistici pozitive, fotbal de calitate, documentare romanesti, etc.
Astfel, cred ca fiecare dintre noi poate vedea viitorul prin prisma faptelor pe care le face. Daca vom continua sa luptam pentru visele noastre, in mod sigur ele vor devenii ale tuturor,ale comunitatii din care facem parte.
Viitorul este cea mai imprevizibila si totodata previzibila axa din viata noastra.Il modelam cum vrem, dar la fel de bine sintem modelati de el.
La final o intrebare tot ramane: ITI DORESTI SA STII CE ITI REZERVA ZIUA DE MAINE?????

About Cetateanu_Mobicu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*