Breaking News
loading...

Teea feat. Produsso – Te ia

Teea feat. Produsso – Te ia

O noua artista isi face aparitia pe piata muzica din Romania, Teea pe numele sau real Andreea Cojocaru, lanseaza primul sau single intitulat „Te Ia”.”Te ia” dansul si dorinta de a evada din cotidian pe ritmurile primului single al artistei TEEA.

teea_bun

Single-ul “Te ia” este compus de către Lariss, alături de cei doi artiști – Teea și Produsso.O producție Cat Music și Voices Media, piesa este lansată în colaborare cu Produsso, rapper care a colaborat până acum cu numeroși artiști români, cum ar fi Cabron, Pacha Man, Planet H.

Asculta  Teea feat. Produsso – Te ia

“Te ia” este o piesă de sezon, care nu exprimă altceva decât fericire, bucurie, poftă de viață, dorința de a evada din cotidian. „De mica mi-am dorit sa cant, l-am intalnit pe Horea (Produsso) si ne-am gandit sa facem o piesa impreuna. Apoi am mers la Bucuresti, si cu ajutorul celor de acolo a iesit ce auziti acum”, declara Teea.

De productia piesei s-a ocupat Shift, muzica a fost scrisa de Lariss, iar de versuri s-au ocupat cei 2 interpreti.Videoclipul a fost filmat in Cluj sub indrumarea regizorului Ciprian Boca, iar artwork-ul poarta semnatura lui Catalin Cristea (Massy).Cu un feel de girl-power „Ma vrei, dar nu ma poti avea”, videoclipul are in prim plan imaginea frumoasei artiste intr-o incursiune urban-flirty.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*