Breaking News
loading...

Taxi – Ce faceți?

Taxi – Ce faceți?

După tragicul eveniment din clubul Colectiv, în urma căruia 32 de persoane au fost deja declarate decedate, iar alte peste 140 se află rănite în spitale, trupa Taxi a lansat melodia „Ce faceţi“, dedicată victimelor din local şi rudelor acestora. Piesa „Ce faceţi“ nu are niciun videoclip şi nicio fotografie de prezentare, pe toată durata melodiei apărând doar o imagine neagră, în semn de doliu pentru victimele incendiului din Colectiv.

taxi

Melodia „Ce faceţi?” a fost publicată, pe canalul de YouTube al formaţiei Taxi.Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a mers în weekend la clubul Colectiv pentru a aprinde o lumânare în memoria persoanelor decedate, iar luni a fost prezent la vernisajul expoziţiei de fotografie a Teodorei Maftei, jurnalista rănită grav în urma incendiului.

Asculta   Taxi – Ce faceți?

 

„Hei, ce faceţi? De fapt, ştiu, vă gândiţi la mine/ Staţi liniştiţi, m-a durut cam rău, dar acum mi-e bine/ Suntem toţi aici, lumea se poartă frumos, ne-au pus aripi noi/ Şi totul ar fi perfect, doar că ne e şi nouă dor de voi./ În rest este bine, sunt concerte rock peste tot şi se aude foarte clar, se aude fiecare cuvânt/ Şi băieţii cântă foarte, foarte, foarte tare/ Pentru că doar aşa se aude mai încet răul de pe Pământ”, sunt o parte dintre versurile melodiei trupei Taxi.Până în momentul difuzării acestei ştiri, melodia „Ce faceţi?” are peste 5.600 de vizualizări pe YouTube.

Potrivit celui mai recent bilanţ al autorităţilor, în urma incendiului izbucnit vineri noapte în clubul Colectiv au murit 32 de persoane. Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, până la 90 fiind în stare critică şi gravă.

Versurile melodiei „Ce faceti“

Hei, ce faceti
De fapt, stiu, va ganditi la mine
Stati linistiti
M-a durut, cam rau
Dar acum mi-e bine

Suntem toti aici
Lumea se poarta frumos
Ne-au pus aripi noi
Si totul ar fi perfect
Doar ca ne e si noua dor de voi

In rest e bine, sunt concerte rock peste tot
Si se aude foarte clar
Se aude fiecare cuvant
Si baietii canta foarte, foarte, foarte tare
Pentru ca doar asa se aude mai incet raul de pe Pamant

Hei, ce faceti
Mi-ar fi placut sa faceti mai demult ceva
Nu de alta, dar eu chiar as fi vrut sa mai stau cu voi
Vreo 50 de ani sau cam asa

Poate faceti acum, poate faceti, nu stiu, orice
Poate incepeti macar, macar cu lucrurile mici
Noi o sa ne uitam la voi in fiecare zi
Cuminti, de aici

Hei, ce faceti

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*