Breaking News
loading...

Super8 & Tab – Into

Super8 & Tab – Into

De cand au parasit Anjunabeats si au sarit in barca Armada Music, finlandezii de la Super8 & Tab parca nu au mai fost atat de melodici precum ne-au obisnuit, dar „Into” vine tocmai in ideea de a ne contrazice si de ne oferi o piesa ca-n vremurile bune ale duoului. Lansat ca single la imprintul A State of Trance din cadrul Armada Music, casa de discuri la care Super8 & Tab s-au mutat dupa o activitate de 10 ani de zile la Anjunabeats, „Into” face parte de pe ultima compilatie a lui Armin van Buuren, A State of Trance Ibiza 2016.

super8 & tab

„Elektra”, „Helsinki Scorchin'” sau „Irufushi” sunt doar cateva dintre titlurile care au pus Finlanda pe harta muzicii electronice si care pana la urma ne-au facut sa ne placa atat de mult Super8 & Tab, duo finlandez activ in zona trance de mai bine de 10 ani de zile. Daca sunteti tranceri, n-aveti cum sa nu le stiti! Ultima lor piesa se numeste „Into” si pare a fi (re)intoarcerea acestora la ritmurile rapide caracteristice upliftingului trance care i-a consacrat.

Asculta   Super8 & Tab – Into

„Into” este una dintre suprizele de pe al doilea volum mixat al olandezului din acest an. In primavara, Super8 & Tab au avut o piesa si pe compilatia ASOT 2016, „Mega”. E catchy, dar nu e tocmai stilul lor, asa cum e „Into”. Ne bucura foarte mult faptul ca Super8 & Tab se intorc catre zona uplifting si speram ca acel trance 2.0 (gen Awakenings), abordat mai mult cu forta sub umbrela Anjunabeats, sa fie deja istorie.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*