Breaking News
loading...

Subcarpati – Rabda inima // De Dor Si De Bucurie

Subcarpati – Rabda inima // De Dor Si De Bucurie

Inainte de lansarea oficiala a albumului „Satele Unite ale Balcanilor”, formatia Subcarpati ne prezinta azi doua videoclipuri intr-unul. „Rabda inima” si „De Dor si de bucurie” sunt doua piese noi noute de pe cel de-al patrulea album al trupei. Ambele clipuri au fost regizate de Hypno, cel care e responsabil si pentru alte clipuri din repertoriul Subcarpatilor printre care amintim aici „Rau necesar” si „Balada Romanului”. Clipul pentru „Rabda inima” contine imagini din turneul prin Subcarpati pe care formatia l-a sustinut in luna august a acestui an, in vreme ce pentru clipul „De Dor si de Bucurie” a fost filmat la Barsana, in Jud. Maramures.

subcarpati-rabda-inima-de-dor-si-de-bucurie-videoclip

Subcarpați a lansat un videoclip în două episoade pentru piesele ”Rabdă inimă” și ”De Dor Și De Bucurie”. Subcarpati e un mix exploziv între muzici traditionale românesti si beat-urile zilei de azi. O combinatie eclectica prin care ne reoxigenam cu folclor românesc, instrumente traditionale si ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. Subcarpati îi are în componenta pe: Bean, AFO, Power Pe Vinil, Madalina Paval, Valentin Musat (chitara), Alin Stoianovici (acordeon/synth), Claudiu Rusu aka Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazar (sunet), Andri VJ si alti colaboratori.

Asculta  Subcarpati – Rabda inima // De Dor Si De Bucurie

„Este vorba despre a da jos granitele ca sa descoperim un nou sunet balcanic, o cultura comuna”, a spus Bean MC despre noul album, Satele Unite ale Balcanilor.

Pentru grafica & animatie, Subcarpati a lucrat cu Sabin Onceriu, Alin C. Lepadatu si Cezar Iliescu. Albumul contine 13 piese si poate fi ascultat integral pe canalul de YouTube al trupei.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*