Breaking News
loading...

Sonny Flame – Rumba

Sonny Flame – Rumba

Sonny Flame ne invita la … „Rumba”. „Rumba” este noul single semnat Sonny Flame . Sonny Flame lanseaza Rumba, o piesa produsa de Boier Bibescu, cu care spera sa ne tina pe ringul de dans toata noaptea.Rumba, termenul sinonim petrecerilor din Cuba din secolul 19, a poposit si pe plaiurile mioritice intr-o varianta moderna si absolut spectaculoasa, personalizata noptilor de distractie, atunci cand muzica se termina abia la rasarit.

music-picture(6)

Sonny Flame stie exact dozele perfecte de reggae, dance si R&B pentru reteta de succes a unei piese. Combinatiile acestea i-au adus succesul in Statele Unite, unde piesele „Glamity” si „Jump Up” au fost popularizate cu ajutorul lui Akon, care le-a inclus in emisiunea lui saptamanala Hitlab si unde au adunat doar feedback pozitiv. „Rumba” este rezultatul unei colaborari cu Boier Bibescu, despre care Sonny declara: „De fiecare data cand lucrez cu Boier Bibescu, rezonam foarte bine, piesele ies repede si fara prea mult efort, avem o conexiune buna si asa s-a intamplat si in cazul piesei .”

Asculta  Sonny Flame – Rumba

Sonny Flame si Boier Bibescu nu sunt la prima colaborare, ei impreuna eu mai lansat si piesa ”Batman si Superman”, iar la inceputul anului cantaretul a venit cu ”In sufletul gol” si cu un featuring, ”Tu furi inima oricui”, cu Jon Baiat Bun.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*