Breaking News
loading...

Sonny Flame – Falling For You

Sonny Flame – Falling For You

Sonny Flame a lansat o piesă pentru îndrăgostiţi: “Falling For You”. Inspirat de luna dragostei, artistul Sonny Flame a compus o piesă nouă, reggae, cu un sound fresh. Şi pentru că a pus suflet şi sentimente în noul sau produs, cel mai potrivit a fost s-o “dăruiască” tuturor chiar de Valentine’s Day. Mihai Răzvan Preda cunoscut sub numele de scenă Sonny Flame, este un cântăreț român de muzică reggae, dance hall, pop și R&B. În prezent are un contract cu casa de discuri Red Clover Media. Pe Sonny Flame l-am ascultat si anul trecut cu cateva piese printre care ”Bine rau”, ”Criminal”, un featuring cu Mario Morreti, iar alaturi de Boier Bibescu s-a distrat la filmarile clipului ”Batman si Superman”.

IMG_0681

A început să scrie versuri și să compună piese la vârsta de 15 ani, într-un stil rap/R&B condus de pasiunea copilului tânăr și talentat care nu este conștient încă de potențialul său artistic. Determinarea lui a crescut în timp, alimentată de admirația și suportul prietenilor apropiați. Unul dintre acești prieteni l-au determinat să-și îmbunătățească și să-și rafineze influențele reggae și dancehall ce începuseră să-și facă simțită prezența în stilul versurilor sale. A început să studieze și să învețe limbajul lui Patois din fiecare piesă reggae sau album care îi cădea în mână. De atunci a urmat o cursă continuă pentru a se afirma, perfecționa și prezenta stilul său unui număr din ce în ce mai mare de oameni.

Asculta   Sonny Flame – Falling For You

“De mult îmi doream să fac o piesă reggae cu un sound fresh; având o discuţie cu LLP la studio pe această tema, mi-a arătat instrumentalul, şi imediat mi-a venit linia melodică pentru refren. Piesa a prins contur destul de repede şi transmite sentimente pe care le ai atunci când te îndrăgosteşti, motiv pentru care ne-am gândit să o lansăm de Valentine’s Day”, spune Sonny Flame. Piesă “Falling For You” se lansează sub egida casei de discuri Sprint Music.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*