Breaking News
loading...

Sigma – Find Me ft. Birdy

Sigma – Find Me ft. Birdy

Grupul britanic de drum and bass Sigma a revenit cu un nou single, intitulat „Find Me”. Piesa este lansată în colaborare cu Birdy și acompaniată de un videoclip în care apare tânăra actriță britanică Millie Bobby Brown. După o pauză de doi ani de la ultimul Number One (”Changing” feat Paloma Faith), Sigma revine pe final de 2016 cu o nouă colaborare – ”Find Me” feat. Birdy. Melodia este acompaniată de un videoclip ce o are în prim-plan pe actrița Millie Bobby Brown din serialul ”Stranger Things”, difuzat de Netflix. Primul hit al duo-ului britanic Sigma a fost „Nobody to Love”. Melodia s-a vândut în peste 120 de mii de copii în doar prima săptămână de la lansare, videoclipul filmat în Africa strângând pe YouTube peste 30 de milioane de vizualizări.

Sigma-Find-Me-2016-Promo

Sigma a luat ființă în 2006, grupul de drum and bass avându-i în componență pe britanicii Cameron Edwards și Joe Lenzie. Birdy sau Jasmine van den Bogaerde, pe numele real, a fost senzația muzicală a anului 2011, cover-ul realizat pentru piesa „Skinny Love” a lui Bon Iver aducându-i artistei în vârstă atunci de doar 14 ani recunoașterea la nivel internațional. La început de 2016, Birdy a revenit cu vești despre cel de-al 3-lea material discografic. Noul album al artistei britanice se numește ”Beautiful Lies” și a fost lansat pe 25 martie 2016. Discul a debutat pe poziție a 4-a în topul albumelor din UK.

Asculta   Sigma – Find Me ft. Birdy

După un album de debut ce s-a clasat pe primul loc în topurile albumelor din UK, Australia, Belgia, Franța și SUA, Birdy a trecut la promovarea celui de-al doilea material discografic, „Fire Within„. Albumul a inclus 11 piese compuse de artista britanică în colaborare cu nume importante din industria muzicală. Lista celor cu care Birdy a lucrat îi cuprinde pe Ryan Tedder (Beyonce), Dan Wilson (cel care a produs single-ul „Someone Like You” pentru Adele), Rich Costey (care a colaborat cu Muse, Arctic Monkeys, Sigur Ros), Ben Lovett de la Mumford & Sons, basistul Timmy C de la Rage Against the Machine și nu în ultimul rând Paul Jackson Jnr și Omar Hakim, membrii trupei Daft Punk pentru ultimul album al francezilor, „Random Access Memories”.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*