SEEYA - Machina, single nou

SEEYA – Machina

SEEYA – Machina

Vine vara si odată cu ea şi cele mai fierbinți piese. Astazi va prezentam o nouă producție muzicală de la Interpreta SEEYA, piesa fiind intitulată “Machina “. Filmările pentru piesa “Machina “ au avut loc în iulie 2017 in Azerbaidjan. Videoclipul a fost realizat de către Jafarov Creative. Cu siguranță veti auzi toată vara piesa “Machina “ deoarece  sezonul estival isi face apariția  si te duce cu gandul la mare, soare,  reda buna dispoziție, iar vocea de înger a interpretei SEEYA oferă sens piesei, mai mult decît atat,  o reprezintă perfect . Totodată, dorim să menționăm că abilitățile muzicale ale interpretei SEEYA au fost remarcate și de către interpreta Rihanna. SEEYA fiind pe aceiași scenă cu Rihanna, pe 6 iulie 2017, în Kazahstan.

Interpreta SEEYA e pregătită să cucerească topurile muzicale cu noul single “Machina “. Cea mai apreciată si difuzată interpreta în Rusia, Kazahstan, Ucraina, Azerbaidjan ,Franţa, Mexic, Uzbekistan, Georgia revine cu o nouă piesă. Este vorba despre interpreta SEEYA, originară din Chisinau, care deja face ravagii pe canalul muzical de televiziune Russian Music Box TV.  Silvia Costache, cu numele de scenă Seeya, este născută în Chișinău, însă a crescut în România. Și-a făcut studiile la Liceul de Artă „Gheorghe Tătărescu” din Focșani, iar acum face facultatea de Jurnalism la Universitatea „Hyperion” din București. Seeya a debutat cu piesa “Chocolata” şi a adunat până în prezent zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

Asculta  SEEYA – Machina 

Ca orice tanara e pasionata de moda si isi petrece timpul la shopping alaturi de prietene. Are grija de imaginea ei si impartaseste fanelor ritualurile ei de frumusete. SEEYA este o fata ambitioasa decisa sa ajunga un mare artist. Asteptam urmatoarele melodii ale cantaretei SEEYA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *