Seeya & Grigory Esayan - Honey money,

Seeya & Grigory Esayan – Honey money

loading...

Seeya & Grigory Esayan – Honey money

Seeya colaboreaza cu Grigory Esayan pentru piesa „Honey money”. Filmarile au avut loc in Georgia. Seeya la inceput de drum dar promite sa fie o cantareata apreciata de romani. Seeya este o fata ambitioasa decisa sa ajunga un mare artist. Ca orice tanara e pasionata de moda si isi petrece timpul la shopping alaturi de prietene. Are grija de imaginea ei si impartaseste fanelor ritualurile ei de frumusete. Silvia Costache, cu numele de scenă Seeya, este originara din Chisinau, dar traieste de multa vreme in tara noastra. A plecat alaturi de parinti in cautarea unei vieti mai bune. Impreuna cu familia s-a stabilit in Focsani. Aici a absolvit cursurile Liceului de arta „Gheorghe Tăttărescu”. Din punct de vedere muzical Seeya a ajuns la cea de-a cincea piesă, după cei primul ei single “Chocolata” are milioane de vizualizări pe youtube.

Odata cu succesul pieselor ei, Chocolata, Boca Boca sau Tocame, Seeya a inceput sa cunoasca, tot mai mult, succesul international. Provocarea vietii asa cum i-a spus SEEYA a venit in momentul in care a pasit in studiourile Tommo Productions si a inceput colaborarea cu Sanchez – D.I.N.A.M.T.A. Seeya a debutat cu piesa „Chocolata” şi a adunat până în prezent peste 34 milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a povestit recent că a primit un mesaj pe Facebook prin care era întrebată dacă vrea să cânte alături de Rihanna. Silvia a acceptat pe loc, mai ales că piesa ei de debut e deja cunoscută publicului de acolo, dar și în alte țări precum Rusia sau Georgia. Seeya va semna cu o casă de producţie din America de Sud. În plus, pregăteşte o colaborare cu producătorul Black Eyed Peas.

Asculta   Seeya & Grigory Esayan – Honey money 

Seeya cântă de la vârsta de patru ani. A studiat la Liceul de Artă „Gheorghe Tăttărescu” din Focşani, dar a păşit pe scena românească relativ recent. Cu toate astea, acum, la 21 de ani, bruneta e o prezență constantă în paginile revistelor şi pe platourile de televiziune din România. Ascensiunea neaşteptată în carieră a luat-o prin surprindere şi pe ea, ba chiar de dragul carierei muzicale a trebuit să se lase de facultate. Artista are, la activ, mai bine de 10 videoclipuri si colaborari cu artisti de la noi si strainatate, iar recent a semnat un contract cu cea mai mare casa de discuri din Rusia.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *