Breaking News
loading...

Radio Killer – It Hurts Like Hell

Radio Killer – It Hurts Like Hell

Asculta cel mai nou single lansat de Radio Killer, se numeste  It Hurts Like Hell . Asculta online   Radio Killer – It Hurts Like Hell single nou. Acest nou single  nu putea sa treaca neobservat de echipa Radio Click Romania  dar mai ales de  ascultatori .

Radio Killer are single nou. Trupa care şi-a propus să lanseze hit după hit a scos astăzi „It Hurts Like Hell”, o piesă la care au lucrat „greii” HaHaHa Production, Smiley şi Şerban Cazan şi care a ieşit pe piaţă alături de un lyric-video.

Asculta  Radio Killer – It Hurts Like Hell 

„It Hurts Like Hell” e piesa de bază a albumului pe care Radio Killer îl va lansa anul acesta şi care va mai conţine cele mai apreciate melodii pe care trupa le-a lansat încă de la lansarea sa din 2009.

Radio Killer înseamnă în jargon-ul american hit. Tocmai de aceea trupa speră ca „It Hurts Like Hell” să nu piardă prea mult timpul şi să urce direct în topurile din România şi poate chiar din străinătate.

„It hurts like hell” este o poveste despre suferință, acceptare și evoluție. Nu toate iubirile sunt eterne. Uneori trebuie să pui punct și să o iei de la capăt. Cel mai greu este să faci față durerii și amintirilor. Orice sfârșit, însă, înseamnă și un nou început. Timpul estompează suferința și o transformă în speranță, așa cum orice dezamăgire te ridică și te face mai puternic.>>, spune Lee Heart.

Radio Killer este primul proiect de muzică electronică din România care a fost inclus în playlist-ul BBC Radio One cu piesa „Lonely Heart.” Pentru Lee Heart și Paul Damixie, Radio Killer înseamnă muzică, bucurie, pasiune, libertatea de a fi ei înșiși. Trăiesc prin muzica pe care o fac și asta se vede de fiecare dată când urcă pe scenă sau lansează o nouă piesă.„It hurts like hell” este un single creat în studiourile HaHaHa Production și produs în colaborare cu Roton Music.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*