Breaking News
loading...

Radio Click Romania promoveaza pe George Dice

Radio Click Romania promoveaza pe George Dice

Dupa cum stiti Radio Click Romania si-a propus sa promoveze artistii noi ai Romaniei. Radio Click Romania promoveaza muzica noua, si iata suntem mandri sa promovam artisti noi in aceasta lume tumultoasa a muzicii. Promovarea si sustinerea tinerilor artisti romani reprezinta unul din principalele obiective ale activitatii Radio Click Romania. Si iata astazi am ajuns la un nou proiect, o noua aparitie pe piata muzicala, se numeste George Dice.

1522252_522692051163191_83126317_n

 

„George Dice, se impune puternic in industria muzicala lansand single-ul „Go Low”, promitandu-ne o vara incendiara.Piesa a fost lansata in urma cu cateva saptamani, bucurandu-se de aprecierea fanilor din tara si din strainatate intr-un timp relativ scurt.

Piesa Go Low are o alta abordare fata de celelalte productii pe care le-a avut, aceasta fiind o melodie provocatoare si incitanta, este o altfel de declaratie, reflectand gandirea unui barbat atunci cand este cu iubita lui.

Cantaret, compozitor si producator, George Dice, lucreaza in propriul studio de inregistrari – DiceMediaProduction.

De-a lungul timpului a participat la numeroase concursuri, inca de la varsta de 16 ani, George Dice a inceput sa fie invitat la diverse petreceri private dar si sa sustina recitaluri pe scena. Artistul are o experienta in domeniul muzical de aproximativ 12 ani, in aceasta perioada a cantat si a compus, alaturi de nume celebre.

Stilul principal pe care artistul se axeaza este Pop-Dance. Dar, datorita timbrului sau vocal care ii permite sa interpreteze foarte usor numeroase stiluri muzicale, datorita placerii si a talentului sau in productie si compozitie si a instinctului sau incredibil in a ghici nevoile muzicale ale oamenilor, George Dice promite ca va crea si alte stiluri muzicale ce vor fi lansate pe piata muzicala atat nationala cat si internationala.De aceea va interpreta si va compune intotdeauna ceea ce simte.”

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*