Breaking News
loading...

Radio Click promoveaza pe DYANNA

Radio Click Romania promoveaza muzica noua, promoveaza artisti noi.

Radio Click Romania promoveaza muzica noua, si iata suntem mandri sa promovam artisti noi in aceasta lume tumultoasa a muzicii. Promovarea si sustinerea tinerilor artisti romani reprezinta unul din principalele obiective ale activitatii Radio Click Romania. Si iata astazi am ajuns la un nou proiect, o noua aparitie pe piata muzicala, este vorba despre DYANNA.

qchcv7wny
O noua voce feminina plina de mister si o prezenta foarte indragita pe scena prahoveana isi face simtita prezenta tot mai mult in inimile publicului … tanara Dyanna. Dyanna abordeaza genul pop-dance- r&b si pregateste fanilor sai o noua surpriza muzicala colaborand cu producatorul si impresarul sau Alin Nicodim.Artista este mai pregatita ca niciodata si abia asteapta sa-si incante fanii cu vocea ei.

Diana are un ambitus vocal extins si un auz muzical bine definit, se adapteaza foarte usor la genuri muzicale noi si poate trece cu usurinta de la un slow la o piesa ritmata. A studiat peste 100 de piese din sfera muzicii pop – piese din repertoriul national si international comercial indragind foarte mult stilul abordat de Christina Aguilera.

Nascuta in orasul lui Caragiale, Diana a inteles inca de la varsta de 5 ani care este cea mai mare pasiune a ei si anume “MUZICA”, facandu-se auzita in prezenta familiei si a canalelor tv muzicale .

Este eleva la Colegiul National Nichita Stanescu din Ploiesti si se numara printre primii membrii ai Cercului de Muzica Pop din Ploiesti coordonat de compozitorul Alin Nicodim, cel care a si descoperit-o in anul 2011. Diana a studiat serios arta cantului si improvizatia interpretativa, dezvoltandu-si pe langa tehnica vocala si latura creativa de exprimare prin muzica, infiripandu-se totodata si dorinta de a avea propriile sale melodii.

In prezent DYANNA activeaza in cadrul Scolii de Talente Heat Music Talent din Ploiesti si este tot mai ceruta la festivalurile de muzica din tara. Repertoriul abordat, “imprumutat” de la artisti consacrati pentru “antrenament”, este unul destul de bogat, inserand foarte multe influente in zona pop –dance cum ar fi genurile afro, r&b, latino sau raggaeton.

Piesele interpretate de Dyanna sunt disponibile pe canalul de youtube Dyanna MusicChannel si au adunat pana acum peste 100 000 de de mii de vizualizari. Stilul muzical abordat este un pop –dance cu influente din zona r&b, afro, latino si raggaeton, inserand in el prin prisma miscarilor sale coregrafice si stilul ei de viata plin de energie.

In 2014 la un concert cu ocazia Targului de Toamna Editia 2014, un eveniment organizat de catre Primaria Municipiului Ploiesti impreuna cu Hale si Piete,artista a cantat live si a dansat pret de 60 de minute pe scena oferind celor prezenti la targ, alaturi de invitatul sau special Scorpyo, un spectacol extraordinar . Publicul i-a rasplatit talentul artistic apalaudand-o pe tanara artista si cerand bis de mai multe ori .

Asculta   DYANNA – Cu toti prietenii

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*