Breaking News
loading...

Radio Click premiera Adda feat. What’s Up – Party haos poc

Radio Click premiera Adda feat. What’s Up – Party haos poc

 

Radio Click premiera Adda feat. What’s Up – Party haos poc, E vara anotimpul petrecerilor si distractiilor, o noua premiera la Radio Click Romania.

Radio Click premiera Adda feat. What's Up - Party haos poc, Adda feat. What's Up - Party haos poc, Adda, What's Up, Party haos poc,

Despre Adda Adda este o tanara talentata, cu o voce aparte, motiv pentru care recent a semnat DeMoga Music. In prezent Adda lucreaza cu drag si spor la viitorul ei single si promite ceva colaborari inedite.

In ceea ce-l priveste pe What’s UP, acesta este recunoscut mai ales dupa ultima piesa „K la meteo” in colaborare cu Andra si produsa de Marius Moga, single lansat de ceva timp alaturi de un videoclip cu adevarat spectaculos, regizat de Iulian Moga. In plus chiar in acata perioada se aud cateva dintre piesele pentru care a facut diferite colaborari cu diferiti artisti. Iata doar cateva exemple: “Iarna pe val”, “K la meteo” şi “În lipsa ta”.

Adda colaboreaza din nou cu Marius Moga si What’s Up si lanseaza, alaturi de casa de discuri Cat Music, un nou single – „Party Haos Poc„. Noua piesa a avut premiera la Neata cu Razvan si Dani.

Prima colaborare dintre What’s Up si Adda a avut loc in toamna anului trecut, cand cei doi au lansat impreuna single-ul „Nu te-am uitat”, compus de ea si produs de What’s Up.

Party Haos Poc„, e, dupa cum sugereaza si numele, o piesa pozitiva, de party, si este produsa de DeMoga Music, ca si single-ul precedent al artistei, „Seara Tarziu”.

Asculta si tu in premiera Adda feat. What’s Up – Party haos poc

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*