Breaking News
loading...

Premiera Malenna – Luna

Premiera Malenna – Luna

Iata in premiera cel mai nou single a lui Malenna, se numeste Luna. Asculta in premiera Malenna – Luna

Radio Click Romania promoveaza muzica noua, si iata suntem mandri sa promovam artisti noi in aceasta lumea muzicii. Promovarea si sustinerea tinerilor artisti romani reprezinta unul din principalele obiective ale activitatii Radio Click Romania. Si iata astazi am ajuns la un nou proiect, o noua aparitie pe piata muzicala, este vorba despre Malenna.


 

Despre Malenna – MALENNA cântăreaţă de muzică electrodance din România, s-a născut pe data de 19 septembrie 1983, momentan locuind în Frankfurt, Germania. Pe numele său adevărat Elena, aceasta şi-a ales numele de scenă datorită semnificaţiei sale din limba slavă (“micuţă”). Malenna, acum în vârstă de 29 de ani, a cochetat cu muzica de la vârste fragede, începând sa cânte încă de la 8 ani, absolvind mai apoi Liceul… de Muzică “Dinu Lipati” din Bucureşti, secţia actorie şi urmând cursurile Universităţii “Spiru Haret”.

În august 2011, în colaborare cu George Hora, a apărut primul său proiect ,“Amor Latino”, piesa abordând stilul electrodance cu influenţe latino, ulterior fiind lansat şi videoclipul acesteia . Până în prezent Malenna a susţinut concerte în diferite părţi ale ţării în vederea promovării piesei.

Noua ne place foarte mult si ne-am decis sa o promovam atat cat putem atat pe site-ul oficial Radio Click Romania cat si pe Chetuieste.ro

Asculta in premiera Malenna – Luna si lasa-ti parerea.

 

Ce crezi despre Malenna – Luna crezi ca va fi hitul toamnei 2013?

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*