Breaking News
loading...

Pitbull feat. Enrique Iglesias – Messin’ Around

Pitbull feat. Enrique Iglesias – Messin’ Around

Pitbull colaboreaza cu Enrique Iglesias pentru noul single ”Messin’ Around”. Melodia este extrasă de pe viitorul album al rapper-ului, “Climate Change“. După colaborările pentru „Let Me Be Your Lover,” „I Like It” și „I’m a Freak”, Pitbull și Enrique Iglesias revin cu un nou featuring – ”Messin’ Around”. Melodia a fost compusă de Michael Calderon, AJ Junior, Gary Richrath, Jose Garcia (IAMCHINO), Jimmy Thornfeldt, Enrique Iglesias, Jorge Gomez și Armando C. Perez și se va regăsi pe cel de-al 10-lea album de studio al lui Pitbull, ”Climate Change”.

pitbull-enrique-messin-around-413x413

Pentru promovarea single-ului ”Messin’ Around”, a fost filmat și un videoclip, ce se încadrează în tiparele colaborărilor anterioare, elementele definitorii fiind și aici prezente: distracția și femeile frumoase. Recent, Enrique Iglesias a fost desemnat artistul latino cu cele mai multe hituri în topul Hot Latin Songs. Nu mai puțin de 26 de melodii ale cântărețului, lansate în perioada 2 decembrie 1995 – 21 martie 2015 s-au clasat pe prima poziție în topul Billboard.

Asculta  Pitbull feat. Enrique Iglesias – Messin’ Around

Guinness World Records a certificat hitul ”Bailando” pentru cea mai lungă staționare în topul Hot Latin Songs, piesa menținându-se pe primul loc timp de 41 de săptămâni consecutive. Enrique Iglesias a concertat în România pe 12 mai 2016. Îndrăgitul artist latino a promovat la București cel mai recent album, ”Sex and Love”, dar și hituri precum „Loco”, „El Perdedor”,”Bailando”, “Ring my bells”, “Tonight”, “Hero”, etc.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*