Otilia - Prisionera, single nou

Otilia – Prisionera

Otilia – Prisionera

Otilia a lansat videoclipul piesei „Prisionera”. Filmările au avut loc în Bucuresti, unde artista se întoarce „acasa”, de fiecare data, dupa sutele de concerte internationale. Otilia este una dintre cele mai iubite artiste internationale, inspirand loialitate milioanelor de fani, A strans pana in prezent peste 2 milioane de fani pe Shazam, Facebook si Instagram, peste 500 de milioane de vizualizări pe Youtube si Spotify si a fost #1 în topurile radio din Romania si din strainatate. „Prisionera” este o pies in limba spaniola si a fost produsa de JHaps Records, Sorin de la Crush si Lexi, (care au stat in spatele hiturilor Havana – „Vita Bella” si Alexandra Stan – „Ecoute”), Pal Claudio Ramon, Murariu Andrei Ionut, de al carui management se ocupă Ionut Bejinariu. Videoclipul este unul de imagine, unde Otilia apare alaturi de cateva dansatoare sexy.

„Prisionera” este o piesă de dragoste, foarte ritmata, cu un videoclip de impact, in regia lui Richard Stan. „Sunt foarte entuziasmata. „Prisionera” este o piesa care-mi place foarte mult si îmi doresc sa fie apreciata si fredonata de catre toți fanii mei, pe care-i iubesc. La filmari m-am simtit minunat, am dansat foarte mult, insa a meritat din plin, Ii mulțumesc managerului meu, Ionut Bejinariu, echipei mele de la JHaps Records, regizorului Richard Stan si întregii echipe care s-a implicat in acest proiect”, declara Otilia.

Asculta  Otilia – Prisionera

In 2014, Otilia a lansat Bilionera – hitul international care insumeaza peste 500 de milioane de ascultari pe toate canalele de Youtube, ocupand locul I în Europa de Sud-Est. In scurt timp, artista a devenit extrem de apreciata în tari precum Turcia, Cipru, Bulgaria, Pakistan, Grecia, Germania, Austria, Albania, Italia, Belgia, Egipt etc. Au urmat hiturile „Aventura”, „Passion” – o colaborare cu Shaggy, Costi Ionita și Andrea, „Iubire adevarată” si „Diamante”. Programul Otiliei arata foarte încarcat pentru urmatoarea perioada. Artista va susține concerte în Turcia, Pakistan si sud-estul Europei, iar în data de 17 noiembrie este nominalizată la DAF BAMA MUSIC AWARDS 2017, la Hamburg, pentru premiul „Best Balkan Act”, cu piesa „Bilionera”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *