Breaking News
loading...

Narcotic Sound and Christian D ft. Andreea Banica – ALE

Narcotic Sound and Christian D ft. Andreea Banica – ALE

Narcotic Soud and Christian D s-au intors cu o super piesa de vara, intr-un featuring cu Andreea Banica. ALE se lanseaza direct cu un videoclip fierbinte, filmat la malul marii, unde dansatoarele in costume de baie ne arata cum se ne miscam pe ritmurile piesei.

narcotic-thumb_tb628

Narcotic Sound and Christian D sunt specializati in piesele care sa ne faca sa dansam si sa ajunga mereu in playlisturile de vara, ramane de vazut daca vor convinge publicul si de data aceasta cu ALE. Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 24 de ore pe o plaja pustie din nordul litoralului romanesc, iar la realizarea lui au lucrat peste 40 de oameni.

Asculta Narcotic Sound and Christian D ft. Andreea Banica – ALE 

De productia si regia videoclipului s-au ocupat SAN, Ionut Trandafir (TrandaFilm), Iankoo si Marius Mirica. „Ne-au invadat „mamasitele” si am pornit intr-o aventura muzicala. Ne-a insotit si Andreea Banica, fapt ce ne bucura foarte mult. Va invitam si pe voi in calatoria numita ‘Ale’ „, declara Marius Mirica (Narcotic Sound)

Single-ul este compus de catre Marius Mirica (Narcotic Sound) si Christian D, in studiourile Narcotic Creation, locul in care cei doi baietii au compus si single-urile anterioare – „Te iubesc”, „Labirint de sentimente”, „Mamasita”, „Poesia de amor”, „Danca Bonito”. Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 24 de ore pe o plaja pustie din nordul litoralului romanesc, iar la realizarea lui au lucrat peste 40 de oameni. De productia si regia videoclipului s-au ocupat SAN, Ionut Trandafir (TrandaFilm), Iankoo si Marius Mirica.

Pe langa placerea de filma la malul marii, echipa a intampinat si cateva probleme, cu sperierituri si amuzamente, in acelasi timp. Pe langa greutatea si inaltimea cuburilor pe care le-au folosit si gestionarea acestora, baietii si fetele au fost atacati de o armata de tantari, care, probabil, si-ar fi dorit sa apara si ei in videoclipul „Ale”.

Fie ca este vorba despre piese pop, dance sau deep-house, cu versuri in limba romana sau in engleza, portugheza, duo-ul Narcotic Sound and Christian D reuseste de fiecare data sa te introduca intr-o atmosfera cool, euforica si plina de dispozitie.

Sexy-diva Andreea Banica a colaborat recent cu artistul brazilian Aggro Santos pentru single-ul „Red Lips” si au filmat un videoclip in Miami, alaturi de unul dintre cei mai de succes regizori internationali. Mai mult, in luna mai a acestui an, Andreea a lansat single-ul “Doi”, feat Kaira, o poveste cinematografica spectaculoasa, o poezie vizuala despre una dintre cele mai importante valori ale existentei: prietenia.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*