Mihail - Who You Are, single nou

Mihail – Who You Are

Mihail – Who You Are

Dupa marele succes “Ma ucide ea”, Mihail revine cu o noua piesa inspirata din experientele sale personale si din trairile ce i-au creionat personalitatea. Imbinând limba engleza cu cea româna, versurile expun într-o maniera mai concreta diferitele gânduri care iau nastere în fiecare dintre noi. Fie ca este vorba despre dragoste, singuratate, confuzie, redescoperire sau sinceritate cu sinele, „Who You Are” are menirea de a te face sa te concentrezi asupra unor aspecte importante din viata, astfel încât sa fie întelese si acceptate. Mihail se afla singur in mijlocul naturii, pe un lac, unde se lasa purtat de muzica, asta cand nu acopera totul in jur cu vopsea neagra sau nu pare de-a dreptul naufragiat in larg. În completarea melodiei, videoclipul este o însiruire de imagini alb-negru în care este prezentat solistul dansând si pictând.

Refrenul, pe care îl vei fredona cu bucurie vara asta, l-a facut pe Bogdan sa creada ca ar fi un artist strain. Piesa este inspirata din diferite momente din viata lui Mihail, artistul povestind ca a trecut printr-o perioada de regasire în ultimul an. El spune ca, în ultimele luni, a lucrat intens la acest single. Videoclipul a fost filmat de Dima Dimov, cel care a realizat si vizualul piesei „Simt ca ne-am îndepartat”, într-un peisaj de poveste, în apropiere de Cluj-Napoca si reprezinta un dans cu sinele. Pentru Mihail, arta este un stil de viata. În afara de muzica, el este pasionat de pictura si fotografie.

Asculta  Mihail – Who You Are

Mihail a vorbit despre noua sa piesa: „Este inspirata din diferite momente din viata, atunci când faci un pas înapoi si încerci sa asimilezi ceea ce se întâmpla în jurul tau.  Ultimul an pentru mine a fost o perioada de regasire, în care am încercat sa descopar cine am devenit eu si daca-mi place aceasta persoana”.

Mihail s-a facut remarcat odata cu lansarea hit-ului „Ma ucide ea” care a fost ascultat de peste 50 de milioane de ori pe YouTube si a ocupat primul loc în cele mai importante clasamente muzicale.  Pentru el, arta este un stil de viata, în afara muzicii dedicându-se si pasiunii sale pentru pictura si fotografie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *