Mihail - Slow Train, single nou

Mihail – Slow Train

Mihail – Slow Train

De ziua lui, Mihail ne-a aratat o noua faţa a muzicii sale. „Slow Train” este una dintre primele piese ce a luat nastere odată cu noul concept de show, prezentat si în turneul de promovare al single-ului “Who You Are”. “Slow Train” pune în evidenta pasiunea lui Mihail pentru muzica electronica, alaturi de influențele sale pop și alternative prezente si în lansarile anterioare. Inregistrată la Form Space în Cluj, „Slow Train” pune în evidenta pasiunea lui Mihail pentru muzica electronica, alături de influentele sale pop şi alternative prezente si în lansările anterioare.

“Slow Train e prima piesă experimentală de la care a pornit noul concept de sound și show, la care am lucrat cu suflet în ultimele luni. În decursul ultimilor ani am fist într-o schimbare continuă, am simțit multe lucruri legate de muzică, suflet și viață. Am simțit în schimb că minte n-a reușit să țină pasul cu inima până recent, când, ușor-ușor se apropie totul de un echilibru.” spune Mihail.

Asculta  Mihail – Slow Train 

Mihail a dat lovitura si anul acesta in topuri cu piesa “Who You Are“, pentru ca apoi sa lanseze si versiunea in engleza in intregime a acestui single. Anul trecut l-am ascultat si cu single-ul “Simt ca ne-am indepartat“, dar si cu “Noi ne privim“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *