Breaking News
loading...

Mesajul Monicai Gabor pentru mama sa

Mesajul Monicai Gabor pentru mama sa

Monica Gabor este sfasiata de durere, dupa moartea mamei sale. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a postat un mesaj pe o retea de socializare, in care isi exprima regretul disparitiei celei care i-a dat viata.

„La revedere, mami! Îți doresc să fii fericită in noua ta călătorie așa cum erai cu noi în fiecare zi. Aș da orice să știu ca nu ți-e teamă! Să ai parte de un drum spre cer presarat cu lumină dumnezeiască! Te iubesc mult, vei rămâne în inima mea pentru totdeauna, viața după viața”, a scris Monica Gabor pe Facebook.

Monica şi Ramona Gabor au suferit o pierdere tragică după ce mama lor, Veronica Bulai, a murit în urmă cu câteva zile în urma unui accident stupid. Astfel, pe 22 august 2013, Veronica Bulai a decedat în timp ce se afla într-o excursie în zona localităţii Polovragi.

Ea se afla alături de alţi 17 turişti într-un microbuz. Potrivit declaraţiilor primarului Ştefan Făcuescu din Polovragi, turiştii aflaţi în drum spre peşterile din zonă au dorit să facă o serie de fotografii în timp ce se aflau pe un drum forestier de pe Cheile Olteţului.

Monica Gabor a ajuns în România în noaptea de vineri spre sâmbătă pentru a participa la înmormântarea mamei sale. Fosta doamnă Columbeanu a aterizat la Aeroportul Otopeni după miezul nopţii. Îmbrăcată în negru şi vizibil afectată de tragica dispariţie a Veronicăi Bulai, Monica a făcut eforturi să nu izbucnească în plâns în faţa ziariştilor care au aşteptat-o la aeroport.

Monica. Gabor s-a întors în România mai tristă ca niciodată. Cu privirea parcă pierdută şi cu gândul dus departe, fosta doamnă Columbeanu s-a urcat într-o maşină aparţinând lui Cătălin Botezatu, unul dintre prietenii săi, care a dus-o direct la Bacău pentru a fi alături de surorile ei la înmormântarea mamei.

 

About roz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*