Breaking News
loading...

Mesaj umanitar

Mesaj umanitar

Iata, zicem noi, ca titlul acestui subiect spune totul. Nu este acel tip de mesaj umanitar, stereotip. Este un mesaj pe care-l difuzam si vrem sa-l transmitem mai departe, nu pentru ca ni s-a cerut, doar pentru ca am ramas profund miscati de ambitiile acestui baiat si de povestea acestuia.

In ziua de azi cand totul se misca mult prea repede, cand valorile vietii nu mai sunt apreciate asa cum ar trebui, am gasit un exemplu de luptator, de persoana care nu a renuntat la valorile in care crede.

mesaj umanitar

In ziua de azi, cand totul se misca mult prea repede, cand valorile vietii nu mai sunt apreciate asa cum ar trebui, am gasit un exemplu de luptator, de persoana care nu a renuntat la valorile in care crede si care ne-a uimit prin dorinta de independenta.

 

Este vorba despre LUCHICI ALEXANDRU, un baiat deosebit, dar care a avut nesansa unui accident in urma caruia a suferit o sectiune a maduvei spinarii in regiunea cervicala si acum este complet paralizat. Au trecut cativa ani de atunci, a muncit mult, a recuperat foarte putin din mobilitatea mainilor, suficient cat sa poate folosi calculatorul(dar nu mai mult) Povestea lui intreaga o puteti citi pe internet, are si un blog si o asociatie EuRespect.
Rugaminte: ajutati cu UN VOT sa realizeze un proiect foarte interesant (el e absolvent de geografie parca). Pasii de urmat sunt pe site-ul asociatiei lui EuRespect, proiectul e lansat de asociatia, sau ce o mai fi, Tara lui Andrei.
Important este ca acest tanar nu a cedat in fata bolii, are o multime de preocupari,  are multi prieteni care inca ii sunt aproape, iar noi ne alaturam acestui grup, avand respect deosebit fata de el pentru faptul ca nu isi plange de mila si nu terorizeaza pe cei din jur cu suferinta lui.
Multumim de ajutor, considerati ca pe o favoare personala!

 

http://www.eurespect.ro/votati-proiectul-protejam-natura-azi-pentru-viitorul-de-maine/

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*