Breaking News
loading...

Mario Fresh – Cum imi place

Mario Fresh – Cum imi place

Mario Fresh lanseaza piesa “Cum imi place“.  Dacă în urmă cu aproximativ şase luni lansa single-ul „Iartă-mă“, care are peste 4,5 milioane de vizualizări pe YouTube, Mario Fresh simte din nou fiorii dragostei şi lansează piesa „Cum îmi place“. Cu un traseu muzical care a început la 5 ani, Mario Fresh, tânărul cântăreț în vârstă de doar 17 ani este unul dintre artiștii principali de la Golden Boy Society, care se dezvoltă profesional sub atentă îndrumare a lui Alex Velea.

Mario-Fresh-Cum-imi-place-696x391

O coproducţie Cat Music şi Golden Boy Society, melodia este compusă de Alex Velea, Mario Fresh şi Rashid. “Mario e mereu pus pe treabă, ar stă toată ziua la studio. E la vârstă în care asimilează și evoluează, e de neoprit. Am încredere în talentul lui și știu că va ajunge mare”, declară Alex Velea în puțin timp.

Asculta   Mario Fresh – Cum imi place 

Mario Fresh are deja în portofoliu premii muzicale, dar și single-uri cu milioane de vizualizări pe YouTube, de la piesa cu care a debutat, “N-ai scoala… e nasol”, până la single-urile „Am rămas cu gândul”, „Fata de la metrou” sau piesa în colaborare cu Lino.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*