Breaking News
loading...

Mandinga – Adrenalina

Mandinga – Adrenalina

Vă era dor de o melodie latino? Mandinga vine cu o piesă fresh, extrem de provocatoare. ”Adrenalina” va încinge atmosfera vara asta, având în vedere cât de HOT e videoclipul.Radio click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor acest nou single .Radio Click Romania va propune sa ascultati Mandinga – Adrenalina.

media_143134303217456300

Trupa Mandinga lanseaza , cel mai asteptat single al momentului, „Adrenalina”. Piesa este compusa si produsa de ei in studiourile Happiness Production si vi-i arata pe artisti mai sexy ca niciodata.

Asculta  Mandinga – Adrenalina

”Adrenalina” e piesa pe care mizează Mandinga pentru a cuceri topurile vara asta. Piesa e în spaniolă, iar videoclipul sigur va crește temperatura în termometre.Au trecut 7 luni de când Mandinga a colaborat cu Connect-R, pentru piesa ”Ce poveste”. De data aceasta, Mandinga pariază pe o melodie și un videoclip provocator, care să ne trimită cu gândul la plajă, căldură și senzații tari.

“Adrenalina” este o piesa sexy, cu un sound nou fata de cel cu care artistii si-au obisnuit fanii. Special pentru aceasta lansare, membrii trupei, alaturi de Elena, au fost protagonistii unei sedinte foto HOT. Elena, Chupi, Omar, Zach, El Nino si Tony sunt surprinsi in costume tribale, cu elemente afrofuturiste, multa culoare, sex-appeal. “Suntem foarte entuziasmati de acest nou single, este munca noastra, a trupei, a casei de productie Happiness Production. Abia asteptam sa vedeti videoclipul si sa ascultati piesa. ‘Adrenalina’ este o piesa de vara, sexy, care speram sa va faca sa dansati si sa va bucurati de muzica”, au declarat membrii trupei Mandinga.

Videoclipul este regizat de Khaled Mokhtar (si Dop), Dimitri Caceaune si David Gal. Piesa este lansata impreuna cu Global Records, casa de discuri a INNEI.“Adrenalina” se va lansa oficial printr-un concert pe care Mandinga il va sustine pe 16 mai in cea mai mare berarie din Capitala.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*