Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz - La carciuma de la drum

Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz – La carciuma de la drum

Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz – La carciuma de la drum

Loredana si-a unit fortele cu Zdob si Zdub si Skizzo Skillz pentru o reinterpretare moderna a unuia dintre cele mai îndrăgite și mai vechi cântece de petrecere, ””La cârciuma de la drum””. Piesa promoveaza un brand de bere de la noi, iar videoclipul e doar o mare petrecere unde toata lumea se distreaza cot la cot cu artistii. O melodie energică în stilul caracteristic al Loredanei şi al celor de la Zdob şi Zdub, care cu siguranţă te va ridica de pe scaun. Skizzo Skillz nu se lasă mai prejos şi ne încântă cu o porţie de rap. Intenția acestei inedite colaborări a fost de a aduce în prezent mesajul și bucuria unui cântec de petrecere extrem de cunoscut și îndrăgit.

loredana zdob

Cu trei stiluri diferite, dar cu aceeași dorință de a pune accent pe tradițiile românești și a le reaminti românilor bucuria de a fi împreună și de a petrece cu voie bună și cântece dansante, Loredana, Zdob și Zdub și Skizzo au rescris versurile piesei ”La cârciuma de la drum”, cântate de-a lungul anilor de multe dintre marile voci lăutărești, printre care Romica Puceanu și Gabi Lunca. De noul text s-au ocupat Theea Miculescu, Skizzo Skillz si Stefan Lungu, aranjamentul lui Gabi Lunca a fost reorchestrat de Shift si David Ciente, iar piesa a fost inregistrata in studioul Zdob si Zdub.

Asculta  Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz – La carciuma de la drum

Colaborarea dintre Loredana și Zdob si Zdub a venit în mod natural, fiind cunoscută prietenia lor legată de dragostea pentru folclor și muzica autentică. De altfel au mai colaborat și în 2014 la concertul Loredanei, ”Reveria”, de la Sala Palatului. Aranjamentul lui Gabi Lunca a fost reorchestrat de Shift si David Ciente, iar piesa a fost înregistrată în studioul trupei Zdob și Zdub. De noul text al piesei ”La cârciuma de la drum” s-au ocupat Theea Miculescu, Skizzo Skillz și Ștefan Lungu, printre versuri fiind strecurată și o referire la un brand de bere. Piesa este folosită, de altfel, într-o campanie de publicitate pentru acest brand. În videoclip, referirea nu este semnalizată, totuși, ca reclamă.

Nu e pentru prima oara cand Loredana colaborarea cu cei de la Zdob si Zdub, ei au mai cantat impreuna un super duet in cadrul concertului Reveria, pe care Lori l-a sustinut in 2014 la Sala Palatului. Pe baieti i-am ascultat ultima oara la inceputul acestui an cu o noua piesa si videoclip, ”Sunt hoinar, sunt lautar”, iar Loredana a lansat un featuring cu Alama , ”Vrei sa ma iei”.

Versuri – La carciuma de la drum versuri

La cârciuma de la drum
Ți-e drag să cinstești acum
Un pahar de voie bună
Cu prietenii-mpreună!
Am prieteni mulți și buni
Sunt chiar și putin nebuni;
Dar cu mine stau mereu
Și la bine, și la greu!
” Faina-i viata, tine-o asa”
Faina-i viata, tine-o asa”
{adselite}
Suparare, n-ai noroc
Ca te tin mereu sub toc!
Decat sa tin suparare,
Mai bine fac o cantare!
E si bine, e si greu
Roata se-ntoarce mereu…
Dar stiu ca se-ntoarce bine
Cand prietenii-s cu mine.

Skizzo Skillz, Zdob, Zdub, Loredanav
Timisorean cu o timisoreana
Hai aproape, unim cateva mese
Facem loc de dans pentru jupanese
Cum suna basul, da-i cu ele ba Costele
Sare si spuma de la bere
Vecinii toti dau in calorifere
Dar pe ritm asa, ca au baut si ei o bere
Daca-i pe alese, aleg sa nu prea-mi pese
Cu berea-n sus iau la dans bucatarese
Vezi o blonda de-ti sare palaria
Cica o cheama Timisoreana Maria

Dacă vrei să te simți bine,
Hai la cârciumă cu mine.
Să ne-ntindem la o bere
Că așa inima cere.
Limuzină sau tramvai,
Azi ai bani și mâine-i dai;
Azi ești sus și mâine jos,
Da’ stii c-ai trăit frumos!
E si bine, e si greu..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *