Breaking News
loading...

Levent – Copacabana

Levent – Copacabana

Levent lanseaza cel mai nou single Copacabana. Radio click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor acest nou single.Radio Click Romania va propune sa ascultati Levent – Copacabana.

levent copacabana

Levent s-a remarcat in cadrul grupului LaLa Band, a jucat in serialele Pariu cu Viata, O noua viata, si filmul Selfie, iar acum lanseaza Copacabana, un single insotit de un videoclip fierbinte, special pentru sezonul estival.

Asculta  Levent – Copacabana

Levent nu este singurul fost membru in Lala Band care lanseaza piese, recent si Sore a venit cu un nou track – Umbrela mea de soare. Cantareata a reusit sa ajunga in topul difuzarilor cu ultimele ei single-uri, dar si datorita colaborarii cu Bere Gratis pentru melodia Noapte calda. Nici Dorian Popa nu a lipsit de pe radio si a ajuns sa fie difuzat cu trackul Nimeni altcineva, piesa Corinei care beneficiaza si de un videoclip indraznet.

Levent, ne face o propunere estivală: un videoclip sexy pentru o piesa fierbinte: Copacabana.
Levent a făcut parte din trupa LaLa Band și a jucat în serialele „Pariu cu Viața”, „O nouă viață”, în filmul „Selfie”, iar acum lansează „Copacabana”. Piesa te duce cu gândul la vacanță și la plaja braziliană al cărei nume îl poartă. Coproducție Red Clover Media și Mixton Music, piesa a fost produsă în studioul Mixton Music, iar videoclipul este regizat de Andreea Vorniciuc.

Momentan Levent se află pe platourile de filmare la “Selfie 2”, film care va fi lansat în primăvara anului viitor. Până atunci să-i ascultăm noua piesă!

Piesa îndrăgitului artist a început deja să strângă vizualizări pe Youtube, și este de așteptat să devină unul din hiturile sezonului, datorită ritmului specific atmosferei de vară. Momentan, Levent se află pe platourile de filmare ale filmului „Selfie 2”, care urmează a fi lansat în primăvara anului viitor.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*