Judas Priest - Spectre, single nou

Judas Priest – Spectre

Judas Priest – Spectre

Judas Priest lansează videoclipul piesei „Spectre”, fix în ziua când debutează şi noul său LP.  „Firepower” a fost deja lăudat de mai toate recenziile, drept o operă heavy metal care încununează perfect cariera rockerilor britanici. Până acum am putut asculta 3 single-uri de pe noul album: „Lightning Strike”, „Firepower” şi „Never The Heroes”. „Spectre” este al patrulea single de pe „Firepower”, disc lansat astăzi prin Epic Records. Au trecut 4 ani de la ultimul LP al britanicilor, „Redeemer of Souls”, dar Rob Halford and co nu au îmbătrânit nici o secundă. Îl vom asculta live pe 22 iulie, atunci când trupa concertează la Bucureşti. Ultima vizită a trupei în România a fost în 2015, la Romexpo.

Noul videoclip porneşte cu imaginile unei păduri părăsite urmărită de deasupra de Big Brother. Apoi vedem oraşele zilelor moderne privite de acelaşi ochi scrutător. Halford cântă despre foamea de putere şi spectrul autorităţii globale care supraveghează tot. Este o melodie ceva mai dozată cu energia, faţă de „Firepower”, care avea un BPM foarte ridicat. Solo-urile se dezlănţuie totuşi la mijlocul piesei, cu 2 chitare care se completează perfect. Şlefuitorul sunetului de pe noul LP este producătorul britanic Andy Sneap, care a lucrat cu Tom Allom, colaborator fidel Judas. Şi-a adus aportul şi inginerul de sunet Mike Exeter, cunoscut pentru muzica realizată cu Black Sabbath.

Asculta  Judas Priest – Spectre 

Pentru a sărbători lansarea noului album, Judas Priest organizează o sesiune de semnare de CD-uri la New York în aceste zile. Va exista şi un pop up store special PRIEST în New York, la Sony Square. Acest disc este cu siguranţă mai heavy decât cel din 2014, după cum au afirmat chiar artiştii. Fanii şi publicaţiile muzicale au oferit feedback excelent pentru acest release.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *