Breaking News
loading...

Jo feat. Randi – Pana vara viitoare

Jo feat. Randi – Pana vara viitoare

Muzica românească s-a îndrăgostit iremediabil de piese lente în ultima vreme, iar “Până vara viitoare” nu face excepţie.Jo şi Randi şi-au unit vocile pentru una din piesele care cu siguranţă vor face senzaţie vara aceasta. „Până Vara Viitoare” se numeşte primul featuring oficial al celori doi.

img

 

 

Am fost fani “Şoapte” de la primul play, aşa că am aşteptat al doilea single Jo cu mare entuziasm. Iată că e în sfârşit aici şi vine cu încă o veste bună: “Până vara viitoare” e un featuring cu Randi.Single-ul “Pana vara viitoare” este prima colaborare intre Randi si Jo, doi artisti talentati, colegi in cadrul echipei Famous Production si, in acelasi timp, foarte buni prieteni.

Asculta  Jo feat. Randi – Pana vara viitoare

Noul single lansat de Jo e o piesă de dragoste cu final nu prea fericit. Şi dacă piesa are un aer retro, Dan Petcan a păstrat atmosfera şi în ceea ce priveşte videoclipul. Jo e o tânără domniţă care pierde vremea pe lângă un conac părăsit, în care locuieşte un vampir care, întâmplător, e îndrăgostit de ea. Adică, aţi ghicit, Randi. Curiozitatea o doboară, aşa că Jo îşi face curaj şi intră în conac unde găseşte un tablou în care, surpriză, se vede chiar pe ea alături de vampirul Randi. De unde noi tragem concluzia că Jo e iubita reîncarnată.

Cu un sound retro al slagarelor din anii ’80, muzica de care multi isi aduc aminte cu nostalgie, piesa este compusa si produsa in studiourile Famous Production pentru Cat Music, casa de discuri a artistei, iar videoclipul este regizat de catre Dan Petcan.

“Pe Jo o stiu de pe vremea X Factor, iar de cand s-a alaturat la studio echipei Famous, am devenit prieteni. O apreciez atat ca artista, cat si ca om si cred ca viitorul ei in industrie este unul stralucit”, declara Randi.

“Sunt fericita ca am ocazia sa cant cu un artist atat de talentat si, in acelasi timp, un prieten atat de bun. Randi este unul dintre cei mai creativi oameni pe care ii cunosc si ma bucur mult sa invat in fiecare zi de la el. La Famous Production suntem prieteni, suntem o echipa de artisti care pun mult suflet in ceea ce fac si ‘Pana vara viitoare’ este un exemplu foarte bun. Piesa aceasta inseamna mult pentru mine si cred ca foarte multa lume se va regasi in ea”, declara Jo.

Jo este o artista completa, care a demonstrat atat calitati vocale, cat si actoricesti, in cadrul consursurilor X Factor si Te cunosc de undeva, unde a intrat cu usurinta in pielea a numeroase personaje. Artista este prezenta pe radio si pe TV cu piesa Soapte, unul dintre cele mai difuzate cantece din aceasta primavara.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*