Breaking News
loading...

Gloria Melu – Acelasi film

Gloria Melu – Acelasi film

Gloria Melu a lansat un single nou ce se numeste Acelasi film si-l lanseaza impreuna cu un videoclip pe masura. Asculta online Gloria Melu – Acelasi film.

Gloria Melu - Acelasi film, Gloria Melu, Acelasi film

Cu siguranta, o mare parte dintre voi o cunosc, totusi pentru cei care nu o cunosc pe Gloria Melu si nu le spune nimic acest nume, le vom spune noi ca a facut parte di trupa LaLa Band. Gloria Melu desi este la o varsta inca frageda, 21 de ani, are deja o experienta impresionanta: cantand deja pe foarte multe scene din toata lumea si a facut parte din trupa fenomen LaLa Band.

Despre piesa „Acelasi film” vom spune ca face referire la viata de cuplu si potrivirea perfecta dintre cei doi, completandu-se reciproc in viata de zi cu zi, incepand de la lucruri mici, banale pana la derciziile importante. Cantareata crede ca este o melodie ce va prine foarte mult la tineri si mulòti dintre cei ce o vor asculta, se vor regasi in versurile acesteia.

Videoclipul este regizat de Michael Mircea, iar filmarile au durat doua zile, fiind realizate pe terasa unui hotel si intr-o galerie de arta.

Asculta online Gloria Melu – Acelasi film

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*