Breaking News
loading...

Fructul Minune – face orice mancare dulce !!

Fructul Minune – face orice mancare dulce !!

Synsepalum dulcificum – Ar fi un inlocuitor natural … mai ales cu criza asta!!!!!!!

Synsepalum dulcificum, fructul minune

Fructele arbustului Synsepalum dulcificum, provin din Africa de vest si contin o substanta, mai exact o glicoproteina, care anuleaza pentru o scurta perioada de timp capacitatea limbii de a mai simti amarul si acrul. Daca fructul este mestecat destul timp va face o lamaie sa aibe gust ca si cea mai dulce limonada iar otetul va avea gust asemanator cu mierea.
Fructele au devenit foarte populare in New York si San Francisco, unde se organizeaza petreceri ale caror principala atractie sunt chiar fructele. Invitatii sunt poftiti sa manance fructele apoi le este pus in fata un platou divers, care contine printre multe altele sos de chilli si bere irlandeza, toate astea pentru a experimenta arome si gusturi distorsionate ale acestor mancaruri si bauturi.
S-ar parea ca fructele ar imbunatati si sanatatea, pe post de indulcitor natural pentru cei suferinzi de diabet sau ca supliment pentru cei care incerca sa slabeasca fara sa renunte la tentatia dulciurilor. In orice caz asteptam ca aste fructe sa se comercializeze si la noi.
Ar fi un inlocuitor natural … mai ales cu criza asta!!!!!!!!

About Cetateanu_Mobicu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*