Fraţii Grime - CTRL, single nou

Fraţii Grime – CTRL

Fraţii Grime – CTRL

Băieții de la Frații Grime au pregătit la început de an o nouă piesă, cu tot cu videoclip. „CTRL” .e numele melodiei pe care apar PowerpeVinil, DJ-ul trupei, Fănescu, BeanMc și surpriza momentului, Psihotrop, care a fost cooptat ca un „frate grime”. Sound-ul e specific „Culese din Cartier”, beat-ul e făcut de Bean și Argatu. De videoclip s-a ocupat Radu Ungureanu (Baxi). După ”Locomotiva”, ”Whooo”, ”Oamenii Mei”, ”De La Ytube” și ”5,4,3,2”, Power pe Vinil și Vali Umbră revin cu o nouă piesă, intitulată ”CTRL”. Cel de-al 6-lea single Frații Grime este înregistrat în colaborare cu Bean, Psihotrop și Fanescu. ”CTRL” (”Control”) a fost compusă de Argatu și Bean, versurile fiind semnate de Bean, Psihotrop & Fanescu. Mixul și masterul a fost realizat de Baba Novac. Frații Grime este un proiect proaspăt din zona underground-alternativă și este format din doi membri ai trupei Subcarpați: Vali Umbră și Power pe Vinil.

15896046_1410294772337145_5681667556020031743_o-825x510

Pe Frații Grime, i-ați mai auzit la concertele Subcarpați și afterparty-uri, ei punându-și amprenta pe numeroasele petreceri în care au adus vibrații pe bucăți de beat-uri grime, dubstep, dnb. Frații Grime din familia Subcarpați reprezintă cel mai nou proiect pe muzica cu bass puternic la 140 bpm ce va lovi anul acesta prin compoziții proprii și un sound aparte. Ce înseamnă «grime»? Este un joc de cuvinte între Frații Grimm și stilul de muzică «grime». Pentru a vă familiariza cu stilul, grime-ul livrează, de obicei, un rap rapid, undeva în jurul la 140 BPM, fiind, uneori, mai dinamic și mai agresiv decât rap-ul normal.”CTRL” (”Control”) a fost compusă de Argatu și Bean, versurile fiind semnate de Bean, Psihotrop & Fanescu. Mixul și masterul a fost realizat de Baba Novac.

Asculta   Fraţii Grime – CTRL

“Frații Grime este un joc de cuvinte între Frații Grimm și stilul de muzică grime. Pentru a vă familiariza cu stilul, grime-ul livrează, de obicei, un rap rapid, undeva în jurul la 140 BPM, fiind, uneori, mai dinamic și mai agresiv decât rap-ul normal. Propunerea a venit din partea lui Bean şi am fost onorat să intru-n combinație. Eram în brigadă de ceva timp, proiectul mi se părea tare, tot mi-o încercam cu grime-ul (destul de timid) şi mă bucur că acum am ocazia s-o dau prin viu grime. Mare strigătură pentru brigada Culese Din Cartier, ne auzim pe următoarele bucăți”. „Sărbătoare în sat!! Bagă un share pentru FRAȚII GRIME!!!”, a scris grupul pe Facebook.

Frații Grime, adică Vali Umbră și Power pe Vinil, se pregătesc să le facă o vizită timișorenilor. Se anunță un eveniment plin de beat-uri grime, dubstep și dnb.Concertul va avea loc vineri, 29 ianuarie, la Ambasada, de la ora 22. La petrecere va fi prezent și un invitat special, respectiv Fanescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *