Breaking News
loading...

Printul Harry se pregateste de NUNTA

Familia regala a Marii Britanii are un nou motiv de sarbatoare

Printul Harry se pregateste de NUNTA!

Marea Britanie s-ar putea pregati cat de curand de o noua Nunta Regala! Printul Harry vrea si el sa mearga la altar!

Potrivit apropiatilor, pana la sfarsitul anului, printul Harry o va cere de sotie pe iubita sa.

Prinţul Harry, în vârstă de 28 de ani, are o relaţie cu Cressida Bonas, o studentă la dans, în vârstă de 24 de ani, din luna iulie a anului trecut, dar surse apropiate susţin că relația a devenit mult mai serioasă în ultimul timp și că se pregăteşte un anunţ important.

Dupa aproximativ un an de relatie, printul Harry al Marii Britanii este hotarat sa o ceara in casatorie pe iubita sa, Cressida Bonas. Potrivit unui apropiat al printului, citat de publicatia „The Daily Star Sunday”, relatia lor este atat de serioasa incat cererea in casatorie ar urma sa se petreaca pana la sfarsitul anului. „Cressida este aleasa. Apropiatii l-au auzit pe Harry vorbind despre cat de speciala este si despre faptul ca ar vrea sa o ceara de sotie”, a declarat acesta pentru publicatia britanica. Totodata, potrivit aceleiasi surse, in cazul in care tanara de 24 de ani va accepta cererea, cei doi se vor casatori in primavara anului urmator. Printul Harry si Cressida si-au inceput relatia in iulie 2012, pana recent tanara fiind studenta la Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance din Greenwich.
Pe urmele mamei
Potrivit sursei citate, la inceputul lunii, printul Harry si Cressida au efectuat o vizita in Angola, unde membrul familiei regale i-a aratat iubitei sale cum lucreaza impreuna cu fundatia HALO Trust pentru eliminarea minelor antipersonal din regiune. Si mama lui Harry, regretata printesa Diana, a colaborat cu HALO Trust, vizitand Angola cu putin timp inainte de moartea sa in accidentul din 1997.
7 ani a durat precedenta relatie a printului Harry.

 

About roz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*