Breaking News
loading...

F.Charm feat. Matteo – Double trouble 2014 (Original Radio Edit)

F.Charm feat. Matteo – Double trouble 2014 (Original Radio Edit)

 

RadioClick Romania iti pune la dispozitie noul single F.Charm feat. Matteo- Double trouble 2014, o piesa de club ce a fost lansata direct cu un videoclip alb-negru.

mateooo

Piesa s-a auzit cateva saptamani la rand la “Un show Pacatos” unde a avut loc si premiera ei.

Este prima piesa din sirul pieselor trap pe care Lanoy le va produce iar Live Artist le va lansa. Sunt mare fan al acestui gen muzical si ma bucur nespus ca o piesa de genul asta este bine-primita si de publicul nostru, si imi da curaj sa mai compun si alte melodii trap. Pe piesa colaborez cu, bunul meu prieten Matteo, dar defapt in spatele ei exista o intreaga echipa de super oameni care a pus umarul la creearea acestei piese…printre care se numara si impresarul nostru Florin Nedelcu. “Double trouble” este partea de nebunie din mine.” a declarat F.Charm

“Sub bradul de Craciun am gasit cel mai frumos cadou si vreau sa-l impart cu voi. Multumesc din inima pentru rabdare”, a scris Matteo pe pagina sa de Facebook.

Piesa s-a bucurat de atentia lui Silviu Andrei, si chiar si de prezenta lui pe platourile de filmare. Clipul piesei a fost realizat de Lanoy Video Production.

 

 

About roz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*