Breaking News
loading...

Era Istrefi feat. Felix Snow – Redrum

Era Istrefi feat. Felix Snow – Redrum

Dupa succesul international al „BonBon”, hit ce a generat peste 350 de milioane de vizualizari pe YouTube, peste 100 de milioane de stream-uri pe Spotify si a castigat numeroase premii, Era Istrefi lanseaza in colaborare cu artistul si producatorul Felix Snow, single-ul „Redrum”,o piesa complet diferita fata de beaturile de pana acum, mai degraba in zona de balada dance. Redrum apare direct cu un videoclip in care culoarea dominanta e rosul, iar Era isi pastreaza alura senzuala. Cantareata e o vampa in rosu, de la machiaj, la haine si masina, pana la fumul de esapament pe care aceasta il scoate, intr-un vizual gandit de Millicent Hailes.

16832252_1890702567815293_548034899770521098_n

Piesa „Redrum”, un mix de synth-uri si influente electro-tropical, scrisa de catre David Singer, William Vanderheyden si Era Istrefi, pune in valoare vocea dinamica a artistei. Clipul a fost regizat de catre Millicent Hailes, iar conceptul acestuia este culoarea rosie. Era Istrefi, artista in varsta de 22 de ani, s-a nascut in Pristina, Kosovo. Primul ei single, „Mani për money”, a fost lansat in 2013. Anul urmator a fost declarata „Best New Artist” in cadrul premiilor Albanian Music Awards.

Asculta   Era Istrefi feat. Felix Snow – Redrum

Era Istrefi, artista in varsta de 22 de ani, s-a nascut in Pristina, Kosovo. Primul ei single, “Mani për money”, a fost lansat in 2013. Anul urmator a fost declarata “Best New Artist” in cadrul premiilor Albanian Music Awards. In 2015, artista a lansat single-ul si videoclipul “BonBon”, care a devenit in scurt timp viral pe toate retelele de socializare si s-a clasat pe primele pozitii in topurile Shazam, Spotify si iTunes din mai multe tari europene.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*