Breaking News
loading...

Dragostea, iubirea şi ce rămâne după…

Dragostea, iubirea şi ce rămâne după…

Atunci cand traiesti o dragoste neimpartasita pur si simplu orice gram de iubire dispare incet din tine. Te ascunzi dupa motive, te aperi de vorbele celor din jurul tau cu acele cuvinte care nu insemana prea multe, doar ca intr-un final sa ajungi tot acolo unde trebuia sa ajungi.

dupa

Oamenii sunt generic structuraţi să iubească. Unii pe alţii; unii mai mult, alţii mai puţin.

Cand incepem o relatie ne promitem unul altuia dragoste si prietenie vesnica. Si chiar simtim ca ne putem tine de cuvant. La final, atat timp cat barbatul va mai mai simti o atractie  cat de mica pentru femeie, iar aceasta va purta anumite sentimente sau o oarecare consideratie barbatului, va exista tentatia de a se pastra legatura. Altminteri, comunicarea va inceta brusc, si fiecare va porni pe drumul sau, in cel mai pasnic mod cu putinta. Mai sunt si situatiile neplacute in care se declanseaza un adevarat razboi intre cei doi, care tinde sa se prelungeasca la infinit.

Nu stiu daca este o regula, dar cred ca sunt exceptii cazurile in care dupa o relatie amoroasa, cei doi protagonisti pot ramane prieteni. In fond, de ce ar ramane? Doar de dragul vremurilor in care s-au iubit, in care unul a insemnat totul pentru celalalt, in care au impartit bune si rele? De dragul amintirilor comune, mai mult sau mai putin frumoase? Oare o continuare a acestei legaturi, fie si doar ca simpli amici, nu ar dauna actualei relatii din viata fiecaruia dintre cei doi? Nu e mai sanatoasa o ruptura totala, una care sa presupuna zero contacte fizice, zero telefoane, discutii pe mess sau facebook, mesaje tip mail sau sms?

Asteptam comentariile voastre, voi ati reusit sa pastrati legatura cu fostii parteneri? Credeti ca e posibila prietenia intre doi oameni care in trecut au avut o relatie de dragoste?

 

 

 

 

About roz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*