DJ Sava feat. Connect-R - Lele Song, single nou

DJ Sava feat. Connect-R – Lele Song

loading...

DJ Sava feat. Connect-R – Lele Song

Deja devenita traditie mega-colaborarea dintre DJ Sava si Connect-R, cei doi artisti si producatori de succes din Romania, lanseaza un nou single impreuna. Piesa  se numește „Lele Song” și este una pentru serile fierbinți de vară și party-urile de pe plajă sau de la piscină. Daca e sa ne aducem aminte de colaborarile celor doi artisti neaparat ne gandim la piese precum „Sunshine”, „I Like The Trumpet”, „Love you”, „Aroma”, iar lista pieselor lansate impreuna sau compuse si produse poate continua. Acum cei doi artisti, care au inceput sa colaboreze in urma cu 9 ani, ne surprind cu un nou single, care se incadreaza perfect in peisajul de vara.

ogofijhdagoeeapn (1)

DJ Sava a lansat in luna mai a acestui an, un featuring cu Faydee pentru piesa „Love in Dubai”, compusa tot de Rappin’On Production, iar alaturi de Alina Eremia si What’s Up l-am regasit in topul difuzarilor cu piesa „Dulce Amar”, piesa ce se regaseste si in playlistul postului nostru de radio. In plus, fie ca vorbim despre piesele lansate separat, de fiecare dintre cei doi artisti, fie despre piese lansate in colaborare, release-urile lor au adunat pe YouTube zeci de milioane de vizualizari, in total poate chiar cat populatia unui continent.

Asculta  DJ Sava feat. Connect-R – Lele Song

DJ Sava a lansat in luna mai si un featuring cu Faydee pentru Love in Dubai, iar alaturi de Alina Eremia si What’s Up l-am regasit in topul difuzarilor cu piesa Dulce Amar, aparuta la inceputul anului. Connect-R a colaborat recent cu Nicole Cherry pentru o piesa perfecta pentru anotimpul fierbinte – Se poarta vara si a relansat Mare Caldura, in varianta reworked by Midiots.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *