Breaking News
loading...

Dj Sava – Bailando (feat. Hevito)

Dj Sava – Bailando (feat. Hevito)

A venit și momentul mult așteptat pentru fanii lui Dj Sava. Artistul a lansat clipul piesei BAILANDO, împreună cu Hevito.Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor acest nou single  Dj Sava – Bailando (feat. Hevito).

dj sava bailando

 

 

 

 

 

 

 

DJ Sava revine fara Raluka si fara Misha cu videoclipul BAILANDO si un single in colaborare cu Hevito! Va reusi sa aiba succes fara o voce feminina?

Asculta Dj Sava – Bailando (feat. Hevito)

“Cred foarte mult in piesa ”Bailando” si sunt sigur ca va ajunge pe prima pozitie in topurile muzicale. Asta datorita voua, celor care o veti asculta. Ii multumesc lui Hevito pentru colaborare si stati aproape, urmeaza multe alte surprize muzicale”, declara Dj Sava.

Hevito, artistul originar din Republica Dominicana, a debutat in muzica in 2002 si inca de pe atunci compune melodiile pe care le interpreteaza. Drept dovada sta si single-ul “Bailando”, compus alaturi de Connect-R, Claudio Cristo si Ciprian Blaga.

DJ Sava si-a mai incercat in toamna asta norocul si cu Yolo si “Africa” dar nu a avut niciun impact in Romania.  Dj Sava a anunțat pe contul său de Facebook că la mijlocul lunii decembrie va mai lansa o piesă, de această dată împreunp cu Misha & Connect-R – Te Strig.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*