Breaking News

Tag Archives: Phelipe

Phelipe – Stories

Phelipe - Stories, single nou

Phelipe – Stories Phelipe are multe povesti de relatat si continua cu noul single “Stories”, prin care revine la piesele cu versuri in limba engleza. Lansata alaturi de MediPro Music, piesa “Stories” este compusa de catre Phelipe, iar versurile sunt scrise de catre Emanuela Oancea. La partea de orchestratie, artistul a colaborat cu Razvan Matache, Florin Buzea si Joo Sandor ... Read More »

Phelipe – Dragostea E Tot

Phelipe - Dragostea E Tot, single nou

Phelipe – Dragostea E Tot Dupa o pauza de aproape un an, Phelipe revine in forta cu un single si clip nou. Cantaretul a lansat piesa ”Dragostea e tot”, la care a filmat si un videoclip de imagine, semnat Anthony Icuagu. ”Dragostea e tot” este o balada pop, compusa de Phelipe. Pentru versuri, cantaretul a colaborat cu Connect-R si impreuna ... Read More »

Glance feat. Phelipe – Coltul meu de rai

Glance feat. Phelipe - Coltul meu de rai, single nou

Glance feat. Phelipe – Coltul meu de rai Glance, artistul care a adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si a colaborat cu artiști de succes precum Elena Gheorghe, Ami sau Mandinga, lansează single-ul, “Colțul meu de rai”. Piesa este o colaborare cu Phelipe și a fost compusă de catre Phelipe, împreună cu Magic Juice. Pe Glance l-am regasit in ... Read More »