Delia - Ceai, mami & Doc - Da, mama

Delia – Ceai, mami & Doc – Da, mama

loading...

Delia – Ceai, mami & Doc – Da, mama

Delia a fost provocata sa faca un cover dupa piesa „Ceai” a lui DOC, iar rezultatul este intr-adevar surprinzator. Seria blendurilor muzicale continuă, iar de data aceasta DOC ne arată cum sună ”Da, mamă”, în varianta hip-hop, în timp ce Delia a adăugat o notă de senzualitate coverului ”Ceai, mami”. Delia s-a transformat complet pentru ”Ceai, mami”. Cu un machiaj gotic, cu buzele negre, în contrast cu părul blond, Delia ne invită la un ceai de mușețel cu mentă. Versurile pentru coverul „Ceai, mami” au fost compuse de Delia, iar videoclipul a fost regizat de Alex Coteț. Delia face schimb de hituri cu DOC și lansează o versiune mai senzuală a piesei „Ceai, mami”, în timp ce rapperul ne surprinde cu o variantă hip-hop a cântecului „Da, mamă”. În campania „Blending Spirits”, artiști din zone muzicale complet diferite se întâlnesc pentru a prelucra în stil propriu o piesă din repertoriul celuilalt.

img

J&B aduce impreuna personalitati puternice pentru a da nastere neconventionalului. Surprizele reies din colaborarile spiritelor independente, iar J&B este cel mai mare sustinator al acestui crez. Ajungem astfel la blendul cu numarul trei al campaniei J&B Blending Spirits. Trei este cifra magica, iar rezultatul blendului va fi cel putin pe masura. Delia si Doc creeaza noul blend care ne vorbeste despre intalnirea dintre pop si underground, cu profunzime, dar si glamour. Faimoasa Delia isi imprumuta extravaganta caracteristica piesei lui Doc care, la randul sau, transforma Da, mama intr-o versiune hip hop, plina de sinceritate. Cei doi, lanseaza doua piese total diferite fata de original, dar care pastreaza acelasi mesaj puternic despre viata, lupte interioare si revelatii cotidiene.

Asculta   Delia – Ceai, mami & Doc – Da, mama

Nu este primul blend de acest gen, finalul anului trecut oferindu-ne sansa de a asculta piesa „Iti arat ca pot” in stitlul lui Macanache, iar Adda a facut un cover dupa piesa „Asta sunt eu, iar in martie Robin and the Backstabbers au facut un cover dupa „Din vina ta” a lui Alex Velea, in vreme ce acesta a facut un cover dupa piesa „Sat dupa Sat” de la RATB. Totul face parte dintr-o campanie la o băutură alcoolică. Adda și Macanache, Robin and the Backstabbers și Alex Velea au mai făcut schimb de piese în trecut, în cadrul aceluiași proiect.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *