Breaking News
loading...

Dan Balan se intoarce sau Dan Balan loveste din nou

Dan Balan se intoarce sau Dan Balan loveste din nou

Dan Balan revine in forta pe piata muzicala cu o noua colaborare, Dan Balan – Lendo Calendo ft. Tany Vander & Brasco Iata cea mai noua noua colaborare cu frumoasa Tany Vander aceasta fiind deja a doua colaborare a celor 2.

Dan Balan se intoarce sau Dan Balan loveste din nou, Dan Balan - Lendo Calendo ft. Tany Vander & Brasco, dan balan, lendo calendo
Despre Dan Balan Dan Bălan este nascut pe data de 6 februarie 1979, in Chișinău, Republica Moldova este un cântăreț moldovean cu cetățenie română care trăiește în prezent la New York City. Dan Bălan a făcut performanță în numeroase genuri muzicale încă de la o vîrstă fragedă, iar în 1999 a avut un rol esențial în alcătuirea trupei O-Zone. Lansarea primului lor album a avut loc în anul 1999. În 2001 se muta în România și semnează cu Cat Music. O-Zone a atins succesul internațional cu o serie de single-uri, printre care se numără “Despre Tine” și „Dragostea Din Tei”.

În 2006 Dan Bălan se reinventează ca alter ego-ul său, sub numele Crazy Loop, lansînd single-ul “Mm-ma-ma”. In 2007 Dan lansează de asemenea Crazy Loop, a ajuns numărul 1 în topurile din România și Republica Moldova. În 2010 lansează un nou single numit “Chica Bomb” sub propriul nume: Dan Bălan. Tot în 2010, pe 14 Octombrie,lansează un nou single, Justify Sex. A ajuns pe locul 10 în topurile românești.

Si iata acum Dan Balan are o noua colaborare, o melodie ce se preanunta a fi hit-ul verii 2013. Asculta si tu acum in premiera Dan Balan – Lendo Calendo ft. Tany Vander & Brasco

Dan Balan a lansat astăzi o nouă piesă „LENDO CALENDO” în limba spaniolă, în colaborare cu frumoasa blondă Tany Vander şi rapperul francez, Brasco. Despre acest nou single anunță artistul pe site-ul său oficial. Artistul a mai avut o colaborare cu blonda Tany Vander în piesa „Chica Bomb”, o piesa care a sunat si rasunat la radiourile si televiziunile din intreaga lume.
Ascultă și tu piesa si lasa un comentariu daca crezi va fi sau nu hitul verii 2013.

 

Ce crezi despre Dan Balan se intoarce sau Dan Balan loveste din nou

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*