Breaking News
loading...

Dan Balan – Funny Love

Dan Balan – Funny Love 

Dan Bălan a revenit în forță, cu o piesă cu care are mari șanse să ”rupă” topurile, din nou. ”Funny Love” se numește cel mai nou proiect muzical al său și are parte de un videoclip spectaculos. Dupa ce ne-a lasat sa asteptam o luna, Dan Balan se intoarce cu un nou single si un videoclip foarte colorat – Funny Love. Cantaretul opteaza pentru un sound rock & roll/alternative, iar videoclipul e plin de fete si a necesitat o productie cu totul speciala.

maxresdefault

 

Artistul a lucrat mai bine de un an la productia acestei piese. Toate instrumentele sunt inregistrate live. “Am lucrat minutios la fiecare sample, totul conteaza pentru un sunet final calitativ: tobele au fost inregistrate in mai multe studiouri, pana sa ajung la un sound satisfacator, bass chitaristul a fost selectat din mai multi instrumentisti din New York, iar vocea feminina am ales-o dupa mai multe casting-uri organizate in Suedia, Irlanda si SUA”, a declarat Dan Balan.

Asculta  Dan Balan – Funny Love

Productiile video anterioare ale artistului au impus niste standarde inalte de calitate si asteptari pe masura, asa ca Dan Balan a venit de data aceasta cu o productie deosebita pe piata muzicala din Romania si nu numai.

Video-ul reprezintă un mix de modă, care reuneşte aproximativ 20 de scene alternante, construcţii unice (inclusiv un bazin construit special pentru acest clip, un teren de fotbal), 300 kg de bagaje (aduse de stilistul James Knox din New-York), 13 modele şi 16 dansatoare, 120 de costume, o soluţie grafică interesantă şi un nou tip de editare. Toate acestea au fost create în decursul a 4 luni.

“De un an si jumatate nu am lansat nimic. Am stat la Londra si am lucrat in studio la noul material discografic. ‘Mie imi place sa ma reinventez mereu, asa ca am experimentat mai multe genuri si directii muzicale, pana am ajuns la un rezultat care sa ma multumeasca. Asa a luat nastere ‘Funny love’”, a explicat cantaretul.

Artistul asteapta cu nerabdare sa vina la noi in tara: “Mi-e dor de publicul din Romania, abia astept sa lansez piesa si sa avem astfel ocazia sa ne revedem in concerte”, a zis Dan Balan.Utima oara cand am ascultat ceva de la Dan Balan a fost in 2013, cand a lansat Lendo Calendo, in timp ce in 2011 venea cu Freedom si Justify Sex.

„Niciodată nu am lucrat atât de mult timp la producția unei piese. După „Lendo Calendo” voiam să ating un nou nivel. Şi am început să caut: un nou stil, un nou sunet, o altă prezentare a materialului muzical”, a spus Dan Bălan, cel care în anii 2000 făcea senzaţie în toată lumea cu trupa O-Zone.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*