Breaking News
loading...

Cum pot sa ascult Radio Click pe telefon?

Cum pot sa ascult Radio Click pe telefon?

Cum pot sa ascult Radio Click pe telefon? Cum pot sa ascult Radio Click pe tableta? Cum ascult Radio Click pe telefon sau tableta?

Multi dintre ascultatorii nostri ne-au intrebat, de mai multe ori chiar, cum fac sa ne assculte de pe tableta sau chiar de pe telefoanele acestea noi, fiind foarte inteligente. Ei bine, noi inca nu avem o aplicatie a noastra, de aceea o sa va oferim doar una sau mai multe variante cu care sa ne puteti asculta, indiferent de ce gadget folositi.

Varianta 1 Pentru a asculta radioul nostru pe telefonul mobil sau pe tableta va rugam sa descarcati aplicatia GRATUITA Shoutcast din magazinul Google Play , dupa ce instalati aceasta aplicatie pe telefonul dumneavoastra cautati postul Radio Click Romania in motorul de cautare al aplicatiei si ascultati gratuit muzica dumneavoastra preferata. Se intampla de multe ori(si mie mi s-a intamplat) cand am cautat Radio Click sau Radio Click Romania sa nu gaseasca nici un rezultat. De aceea am cauta doar Romania, afisandu-mi 118 rezultate. Undeva mai jos fiind si Radio Click Romania si poti asculta dand click pe triunghiul din fata numelui sau poti salva adresa in ce format preferi.

Varianta 2 Pentru a asculta radioul nostru pe telefonul mobil sau pe tableta va rugam sa descarcati aplicatia GRATUITA Tunein Radio din magazinul Google Play , dupa ce instalati aceasta aplicatie pe telefonul dumneavoastra cautati postul Radio Click in motorul de cautare al aplicatiei si ascultati gratuit muzica dumneavoastra preferata.

Diferenta dintre cele 2 variante este una destul de consistenta, daca ne gandim ca varianta 1 are 5,51 MB iar varianta 2 are 32,9 MB

Radio Click România nu este doar un radio, este un loc în care buna dispoziţie îşi dă mâna cu prietenia, un loc în care toţi membrii echipei încearcă să vă dăruiască un zâmbet în viaţa asta în care, cu greu ne mai mulţumeste ceva. Este dovada vie că unora înca le mai pasă, veniţi alături de noi, cu siguranţă nu vă veţi mai simţi singuri .

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*