Breaking News
loading...

Crush + Alexandra Ungureanu – Iubire de-o vara feat. Glance

Crush + Alexandra Ungureanu – Iubire de-o vara feat. Glance

Iata nici Crush cu Alexandra Ungureanu nu se lasa mai prejos in vara aceasta si vin in atentia publicului cu un nou single cu un nume cat se poate de sugestiv – Iubire de-o vara.

Crush + Alexandra Ungureanu - Iubire de-o vara feat. Glance, Crush + Alexandra Ungureanu, Iubire de-o vara, Glance, Crush, Alexandra Ungureanu

Despre Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu s-a nascut la 28 decembrie 1981 la Onesti. A inceput sa ia  lectii de canto si de pian de la varsta de 6 ani.  Alexandra Ungureanu este  cunoscuta pentru proiectul semnat Crush si Alexandra. CRUSH, adica Radu  Cernautan (n. 12 mai 1981) si Sorin Senciuc (n. 13 aprilie 1975) cautau o voce  feminina care sa puna in valoare muzica de clubb si versurile poetice la care  cei doi lucrasera de cativa ani. Alexandra era si in cautarea unei identitati  artistice, care sa se identifice cu personalitatea ei sensibila. Radu si Sorin  semneaza muzica si versurile majoritatii pieselor de album. Mutati de putina  vreme in Bucuresti, Radu si Sorin si-au pus bazele propriului studio, chiar la  ei in apartament. Muzica este pasiunea celor doi astfel încât cei doi au  petrecut ore în studio pentru a definitiva albumul.

Crush, alaturi de Alexandra Ungureanu revine cu forte noi pentru noul single al lor impreuna cu Glance. “Iubire de-o vara”  este o piesa usor de dragoste, care are ritmuri jucause, fiind foarte vesela si antrenanta, foarte pozitiva care poate da startul viitoarelor petreceri…voi ce spuneti, are toate sansele sa devina pe viitor un hit???

 

Asculta si comenteaza Crush + Alexandra Ungureanu – Iubire de-o vara feat. Glance

 

 

Versuri Crush + Alexandra Ungureanu – Iubire de-o vara

Refren:
Tot ce-am trait aseara
Langa tine prima oara
As da o viata  intreaga
Sa nu ramana iubire de-o vara.

I:
Luna lumina deasupra  noastra
In timp ce lumea visa noi doi ne iubeam.

Refren:..

II:
Numele tau e cel mai frumos din lume
Chipul tau nu-l mai pot  uita.
III:
??
Pe noi luna ne-a alerga
M-am indragostit si  vreau
Sa te simt, sa te simt, sa te sïmt.

Refren(x3):..

 

About admin

One comment

  1. Cel mai frumos lucru pe care l-am citit. Felicitari pentru aceasta pagina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*