Breaking News
loading...

Craig David – One More Time

Craig David – One More Time

Craig David a lansat videoclipul noului single „One More Time”. Piesa anunță revenirea artistului pe piața muzicală, publicul cunscându-l în special pentru hiturile din anii 2000. După o pauză de 6 ani de la discul ”Signed Sealed Delivered” (2010), Craig David este pregătit să recucerească publicul cu piese noi. Recent, artistul a lansat o colaborare cu duo-ul deep house Blonde pentru single-ul ”Nothing Like This”, iar acum revine cu un single solo, intitulat „One More Time”. La scurtă vreme de la lansare, melodia a devenit ”Track Of The Day” , promițând să devină unul dintre hiturile verii 2016.

craig-david-one-more-time

Absent din atenția publicului o perioadă de timp considerabilă, Craig David a vorbit recent într-un interviu acordat la BBC Radio 1 despre importanța implicării artistului în muzica pe care o face. Întrebat ce sfat ar acorda celor care încă nu au reușit să se facă remarcați, artistul a explicat cât de important este să fii mereu pregătit. „Atunci când se ivește oportunitatea, trebuie să fii pregătit. Cred că mulți greșesc atunci când întâmpină oportunitățile care se ivesc fără a fi pregătiți.”

Asculta  Craig David – One More Time

Craig David este apreciat în special pentru hiturile din perioada de început a carierei sale. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt „Re-Rewind”, „Walking Away” și „7 Days”. Artistul a lansat până în prezent 5 albume de studio, care s-au vândut în 13 milioane de exemplare la nivel internațional. Craig David a fost, de asemenea, nominalizat la Brit Awards de 12 ori, și la Premiile Grammy de două ori.

About Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*